Συνεργασία Σπάρτακου και Βαλένθια

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΜΠ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 10-12 ΜΑΪΟΥ

Δημοσίευση: 19 Απρ 2024 11:45

Μια σημαντική διεθνή συνεργασία εγκαινιάζει ο Σπάρτακος, καθώς από 10-12 Μαΐου θα φιλοξενήσει την ισπανική ομάδα της Βαλένθια και θα διοργανώσει σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων το Βαλένθια Basketball Camp, που θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο της Νεάπολης και το Αθλητικό Κέντρο του 15ου Γυμνασίου Λάρισας.


Μια συνεργασία που δημιουργεί νέα δεδομένα για το λαρισινό μπάσκετ που δεν περνάει τις καλύτερές του μέρες…
Στόχος της ομάδας του Σπάρτακου μέσα απ’ αυτήν τη συνεργασία είναι:
Η διεύρυνση πετυχημένων συνεργασιών και σε διεθνές επίπεδο με χώρες που καλλιεργούν το άθλημα σε υψηλό επίπεδο, όπως είναι η Ισπανία.
Η δημιουργία ενός δικτύου ακαδημιών στην Ελλάδα με σκοπό την υλοποίηση ενός καινοτόμου προγράμματος υπό την καθοδήγηση και σύνδεση με μία από τις κορυφαίες ισπανικές ομάδες.
Η μεταφορά της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας από μια χώρα με ιστορία στο μπάσκετ όπως η Ισπανία.
Η συμμετοχή των νεαρών αθλητών της ομάδας σε μοναδικά events, camps, τουρνουά, αλλά και προγράμματα ανάπτυξης ταλαντούχων παικτών.
Η ομάδα του Σπάρτακου πιστεύει ότι τέτοια καμπ με ομάδες σαν τη Βαλένθια αποτελούν ένα προπονητικό εργαλείο, που βοηθάει τα παιδιά σε όλον τον κόσμο να μάθουν τα βασικά του μπάσκετ, ακολουθώντας τη μεθοδολογία της ομάδας μπάσκετ της Βαλένθια.
Πάντως, η συνεργασία αυτή είναι σημαντική και για την ισπανική ομάδα, γιατί στοχεύει να εντοπίσει νεαρούς ταλαντούχους παίκτες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στη συνέχεια να τους βελτιώσουν και να τους παρουσιάσουν στην ομάδα.
Θα δοθεί η ευκαιρία στους καλύτερους παίκτες και παίκτριες του καμπ, γεννημένους το 2008, να ταξιδέψουν στη Βαλένθια και να αξιολογηθούν σε μία εβδομάδα «Training Stage» στην ακαδημία.
Οι ταλαντούχοι καλαθοσφαιριστές θα προπονηθούν υπό την καθοδήγηση των Ισπανών προπονητών. Η εν λόγω ομάδα θα δώσει φιλικά παιχνίδια επί ισπανικού εδάφους, αλλά και θα παρακολουθήσει το πρόγραμμα της παιδικής αγωνιστικής ομάδας της Βαλένθια.
Η συνεργασία του Σπάρτακου με τη Βαλένθια υλοποιείται μέσω του Παναγιώτη Βασιλόπουλου σε συνδυασμό με τους προπονητές της Ακαδημίας της Βαλένθια και θα δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς μπασκετμπολίστες να γνωρίσουν την προπονητική μεθοδολογία της Βαλένθια και να αξιολογηθούν.
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είναι γνωστός από τη θητεία του σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Βαγιαδολίδ, Άρη και ΑΕΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass