Πρεμιέρα με βροχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης

ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΑΓΩΝΩΝ - ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1.059 ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ 73 ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2024 12:45

Με αναβολές αγώνων και εύλογες καθυστερήσεις ξεκίνησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις στη Λάρισα, στο οποίο μετέχουν 136 λιλιπούτειοι τενίστες κάτω των 10 ετών που αγωνίζονται στα γήπεδα της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Λάρισας.
Συνολικά 1.059 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα «ρίχνονται» σταδιακά ανά ηλικιακή κατηγορία μέσα στην εβδομάδα στη μάχη της διάκρισης στη μεγαλύτερη γιορτή τένις της χώρας. Ανάμεσά τους και 73 αθλητές και αθλήτριες από τη Λάρισα με ελπίδες για διάκριση στο βάθρο των νικητών στα αγωνίσματα του μονού, διπλού και μικτού στις κατηγορίες τους.


Μεταξύ των Λαρισαίων δυνατές είναι οι προσδοκίες όλων για διάκριση των Μεσσή Ανδρέα και Μιχαλακόπουλου Άλκη (κατηγορία κάτω των 16 ετών) και της Τσολής Χαρίκλειας (κατηγορία κάτω των 12 ετών), μέλη του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας.
Η ΕΦΟΑ, συναισθανόμενη τις απώλειες και τις δυσκολίες που βίωσαν κάτοικοι στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας από την πρωτοφανή κακοκαιρία που έπληξε τον τόπο, τις περιουσίες και πάνω απ’ όλα τους ανθρώπους τους, καταδεικνύοντας πνεύμα αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης και υποστήριξης στις πληγείσες περιοχές, ανέθεσε τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Juniors στη Λάρισα και στη Νίκαια Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τον Δήμο Κιλελέρ και την Ένωση Ξενοδόχων Λάρισας, φορείς τους οποίους ευχαριστεί.
Ταυτόχρονα, αναγνωρίζοντας την πρόοδο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια σε υποδομές και αγωνιστικές δράσεις στη Θεσσαλία, η ΕΦΟΑ εκφράζει την απόλυτη βεβαιότητα για τη διεξαγωγή ενός επιτυχημένου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Διευθυντής των αγώνων έχει οριστεί ο κ. Δημήτρης Καφφές, τον οποίο ευχαριστεί η ΕΦΟΑ για την εθελοντική προσφορά του στη διοργάνωση.
Την τεχνική υποστήριξη του πρωταθλήματος έχει αναλάβει ο Λαρισαίος ομοσπονδιακός προπονητής κος Μίζιος Δημήτριος.
Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την υποστήριξη των Δήμων Λαρισαίων και Κιλελέρ και της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Λάρισας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΟΑ ευχαριστεί τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Δημήτρη Κουρέτα, και τους δημάρχους Λαρισαίων, κ. Θανάση Μαμάκο, Κιλελέρ, κ. Θανάση Νασιακόπουλο, για την άμεση ανταπόκρισή τους, για τη διοργάνωση των αγώνων, καθώς και όλους τους χορηγούς.
Η Οργανωτική Επιτροπή, αποτελούμενη από τους προέδρους των σωματείων-μελών της ΕΦΟΑ, που διοργανώνουν τις επί μέρους ηλικιακές κατηγορίες, «Ο.Α. Νίκαια Λάρισας» (18 ετών), «Ο.Α. Φοίβος Λάρισας» (16 ετών), «Α.Α. Λάρισας» (14 & 10 ετών), «Α.Σ. Αντισφαίριση & Ζωή» (12 ετών).
Οι διοργανωτές καλούν όλον τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να στηρίξει με την παρουσία του τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών, με το θέαμα να είναι απολαυστικό στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας.
Παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα, δράσεις ενίσχυσης και διάδοσης του αθλήματος θα κορυφωθούν τις προσεχείς ημέρες, όπως ενημέρωσε ο κ. Δημήτρης Μίζιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass