Αξιοι συγχαρητηρίων

Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΘΛΟΣ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2024 13:07

Η επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Γ’ Εθνική σε μία ιστορικών διαστάσεων χρονιά για την Α.Ε. Κιλελέρ ήταν κάτι περισσότερο από έναν άθλο, καθώς η ομάδα αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα, τα οποία κατάφερε να ξεπεράσει. Οι πλημμύρες στις αρχές της σεζόν, το γηπεδικό που δεν της επέτρεψε να έχει σταθερή έδρα

(αν και ξεκίνησε στο Αλκαζάρ, στη συνέχεια μετατράπηκε σε περιοδεύοντα θίασο) και ακολούθως οι σημαντικές απουσίες παικτών ιδιαίτερα στον β’ γύρο, δεν μπόρεσαν να κάμψουν την Α.Ε. Κιλελέρ, που παλεύοντας μέχρι το τέλος κέρδισε ένα μεγάλο στοίχημα. Ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας και η παρέα του υπερέβαλλαν εαυτούς και είναι σαφώς άξιοι συγχαρητηρίων. Μαζί μ’ αυτούς και ο πρόεδρος κ. Φτάρας με τους συνεργάτες του που στήριξαν την προσπάθεια, παρά τα μεγάλα προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσουν.
Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται αντιμέτωποι με μία ακόμα ιστορικών διαστάσεων πρόκληση, διεκδικώντας για πρώτη φορά από την ίδρυσή της το Κύπελλο ΕΠΣΛ στον φετινό τελικό, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Σμόλικα Φαλάνης.
ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Η επίτευξη του στόχου της Α.Ε. Κιλελέρ στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έφερε ανακούφιση στις τάξεις του Αχιλλέα Φαρσάλων, καθώς πλέον η ομάδα του Χρήστου Καπελιάνη εξασφάλισε την παραμονή της στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ. Όφελος, ωστόσο, θα έχει και μία ακόμα ομάδα από τη Β’ ΕΠΣΛ, η νικήτρια του αγώνα μπαράζ μεταξύ των τρίτων από το τέλος από κάθε όμιλο, η οποία θα κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass