«Σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο…»

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΕΨΥΠΑ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2024 12:05

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης διεξήχθη ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ποδοσφαίρου της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. (Θεσσαλική Εταιρεία Περίθαλψης και Αποκατάστασης) με το Ιπποκράτειο Θεραπευτήριο Λάρισας (Ιδιωτική Ψυχιατρική Κλινική), με τελικό σκορ 3-3.

Με την ομάδα του Ιπποκρατείου αγωνίστηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Τάσος Μπεριτζάς. Στον αγώνα ήταν όλοι νικητές και όπως είπε και ο νοσηλευόμενος του Ιπποκρατείου Θεραπευτηρίου Μίλτος Ν. «Ο Αθλητισμός μας ενώνει και όλους μας δικαιώνει».
Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ: Παραφέστας Τάκης, Πλίτσης Γιώργος, Αλεξούλης Γιάννης, Βλαχούλης Νίκος, Παπαντωνίου Γιώργος, Ντόσας Μπάμπης και Μπεριτζάς Τάσος, καθώς επίσης και ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αστικής Ανάπτυξης Ανδριτσόπουλος Ανδρέας, η θεματικός αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού και Πρόνοιας Κομίτσα Ανδριάννα, ο γενικός διευθυντής της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. Παπαγεωργίου Γιάννης.
Η ομάδα της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. συνοδεύονταν από τον προπονητή τους Γιώργο Κυρίτση - γυμναστή και την ψυχολόγο Χριστίνα Σβάρνα. Η ομάδα του Ιπποκρατείου Θεραπευτηρίου συνοδευόταν από την προπονήτριά τους Τζένη Ισλαμάι - εργοθεραπεύτρια, την κοινωνική λειτουργό Ελίνα Βασβατέκη και την ψυχολόγο Σεμίνα Σερέτη.
Με την ολοκλήρωση του αγώνα, όλοι οι παίκτες παρέλαβαν τα μετάλλιά τους τα οποία τους τα απένειμαν με πολλή χαρά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο πρόεδρος των παλαιμάχων Τάκης Παραφέστας, παρέλαβε δώρο από τον αρχηγό της ομάδας της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. Χρήστο, ο οποίος δίνοντας το δώρο είπε «Σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο».
Το ραντεβού ανανεώθηκε για μετά το Πάσχα, όπου οι παλαίμαχοι εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετέχουν και αυτοί στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ:
Είμαστε αρωγοί

Σε ανακοίνωσή τους οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ αναφέρουν πως είναι αρωγοί στην όλη προσπάθεια, τονίζοντας τα εξής:
«Είχαμε την τιμή να δεχτούμε μια πρόσκληση για μια διοργάνωση από την κοινωνική υπηρεσία του Ιπποκράτειου Θεραπευτηρίου με το ΘΕΨΥΠΑ Λάρισας.
Φυσικά αποδεχθήκαμε με μεγάλη μας χαρά να συμμετάσχουμε, σε αυτή την όμορφη γιορτή, με την διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των δύο φορέων, με σκοπό την προετοιμασία τους, για τους πανελλήνιους αγώνες ψυχικής υγείας, που διοργανώνει η ΕΠΟ. Ήταν μοναδική εμπειρία, να διαπιστώνεις την δύναμη και την πίστη αυτών των σπουδαίων ανθρώπων, που υπερνικούν κάθε εμπόδιο ώστε να δώσουν την ευκαιρία στους εαυτούς τους, να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε κοινωνική και εν προκειμένω σε αθλητική διοργάνωση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την πρόσκληση και να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας, για το έργο τους, τους κ.κ. Βασβατέκη Ελίνα (κοινωνική λειτουργός), Σερέτη Σεμίνα (ψυχολόγος), Ισλαμάι Τζένη (εργοθεραπεύτρια), τον κ. Παπαγεωργίου Γιάννη (γενικό Διευθυντή ΘΕΨΥΠΑ), τον Γιώργο Κυρίτση (γυμναστή και προπονητή ποδοσφαιρικής ομάδας ΘΕΨΥΠΑ) και φυσικά σε όλους τους εργαζόμενους των ιδρυμάτων.
Ήταν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση, ευχαριστούμε για τα όμορφα δώρα που μας πρόσφεραν, το ωραίο θέαμα και την απίστευτη άμιλλα κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα.
 Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα, καλή δύναμη σε όλους και καλό Πάσχα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass