ΑΕΛ

Καρέ τραυματιών, αλλά και ευκαιρίες…

ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Β’ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑΜΟΥ, Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΙΝΟ - ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2024 11:40

Του Σωτ. Κέλλα
Καρέ τραυματιών στην ΑΕΛ (Ηλιάδης, Γιανναράκης, Κοσσονού, Αντράντα) για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ Β’ (16.00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ του Α’ Ομίλου που θα γίνει στο Ael Fc Arena.

Παράλληλα, ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης θα δώσει ευκαιρία σε άλλους παίκτες και όλα δείχνουν ότι αριστερά θα παίξει ο Γιώργος Παπαδόπουλος, σέντερ μπακ ο Στάμου (με παρτενέρ τον Θανάση Παπαγεωργίου), ενώ στα πλάγια θα αγωνιστεί ο Νίνο. Στο αρχικό σχήμα μάλλον δεν θα ξεκινήσει ο Πεντρόσο.
Πιθανή ενδεκάδα θα είναι οι: Σουλούκος ή Βενετικίδης (μία θέση για την οποία ο προπονητής θα πάρει απόφαση λίγο πριν τον αγώνα), στην άμυνα οι: Γ. Παπαδόπουλος (αριστερά), Θ. Παπαγεωργίου, Στάμου (σέντερ μπακ), Kαλουτσικίδης (δεξιά), στη μεσαία γραμμή οι: Πλέγας, Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου και την επίθεση οι: Νίνο, Φατάι και Στίνα.
Σίγουρα πρόκειται για ένα νέο σχήμα, κάτι που δείχνει ότι ο προπονητής αρχίζει και δοκιμάζει παίκτες σε διάφορες θέσεις ενόψει και της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Το παιχνίδι θα είναι βαθμολογικά αδιάφορο, με δεδομένο ότι ο Λεβαδειακός την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε και μαθηματικά την άνοδο, ενώ για τη λαρισινή ομάδα έχει χαρακτήρα γοήτρου, αφού στα πλέι οφ μέχρι τώρα δεν έχει πετύχει ούτε νίκη, ενώ σε κάθε αγώνα δέχεται τέρμα. Απογοητευτική η πορεία της μετά την κανονική περίοδο.
Στα αξιοσημείωτα ότι ο αγώνας θα γίνει χωρίς θεατές λόγω τιμωρίας της έδρας από τη ΔΕΑΒ εξαιτίας της εισόδου ενός φιλάθλου στην προηγούμενη αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου (2-3).
Οι 23 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Παύλος Δερμιτζάκης, είναι οι: Σουλούκος, Βενετικίδης, Aντωνόπουλος, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Παρασκευάς, Νινίκας, Κουκουράβας, Ζησούλης, Πλέγας, Στίνα, Κ. Παπαγεωργίου, Κόσιτς, Νίνο, Πεντρόσο, Μαυριάς, Tσουμάνης, Βλιώρας και Φατάι.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο 33χρονος, Φώτης Νταούλας, από την Ένωση Δυτικής Αττικής, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ Β’. Βοηθοί του θα είναι ο Νίκος Γεωργακόπουλος (Πειραιά) και ο Αντώνης Ιωάννου (Εύβοιας). Τέταρτος θα είναι ο Μελέτης Γιουματζίδης (Πέλλας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Συμεών Σπύρου από την Ε.Π.Σ. Καστοριάς.


ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Με τα πλέι οφ να μην έχουν πλέον κάποιο ενδιαφέρον, το ενδιαφέρον στον Α’ Όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2 στρέφεται στα πλέι άουτ και την αποφυγή του υποβιβασμού. Για την 7η αγωνιστική κομβικής σημασίας ματς είναι αυτό στη Χαλάστρα.
Ο Λεβαδειακός εξασφάλισε και μαθηματικά κατά την προηγούμενη αγωνιστική την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια με τη νίκη του επί του Μακεδονικού. Το εκτός έδρας ματς με τη Νίκη Βόλου, όπως και τα επόμενα, είναι τυπικής διαδικασίας, με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να θέλει να διατηρήσει -για το ονόρε- το αήττητο.
«Εξάποντο», περνώντας στα πλέι άουτ, είναι το παιχνίδι του Καμπανιακού με την Αναγέννηση Καρδίτσας που θα διεξαχθεί στη Χαλάστρα. Ένας βαθμός και μια θέση χωρίζει τις δύο ομάδες με τους Θεσσαλούς να «βολεύονται» και με την ισοπαλία. Στην Κοζάνη, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΟΤ Ηρακλής. Ο «Γηραιός», όπως και ο ΠΑΟΚ Β’ που φιλοξενείται στο ουδέτερο της Αριδαίας από τον ουραγό Αιολικό, έχουν αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα, Κοζάνη και Μυτιληνιοί «καίγονται» για το «τρίποντο» και ειδικά για τους νησιώτες δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
16:00 AEL FC Arena, ΑΕΛ-ΑΕΚ Β’ (κεκλεισμένων των θυρών)
ΑΥΡΙΟ
16:00 Πανθεσσαλικό, Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός
Ρεπό: Μακεδονικός
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΑΥΡΙΟ
17:00 Καμπανιακού, Καμπανιακός-Αναγέννηση Καρδίτσας
17:00 Κοζάνης, Κοζάνη-ΠΟΤ Ηρακλής
ΜΕΓ. ΔΕΥΤΕΡΑ 29/4/2024
16:00 Αριδαίας, Αιολικός-ΠΑΟΚ Β’

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΛΕΪ ΟΦ
1. Λεβαδειακός    5 αγ.    41
2. ΑΕΛ    5    28
3. Νίκη Βόλου    5    24
4. Μακεδονικός    5    21
5. ΑΕΚ Β’    4    18
ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ
1. ΠΟΤ Ηρακλής    27
2. ΠΑΟΚ Β’    27
3. Αν. Καρδίτσας    20
4. Καμπανιακός    19
5. Κοζάνη    19
6. Αιολικός    15

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass