Σκακιστές από… κούνια

* Σχολικό πρωτάθλημα για νήπια και μαθητές Δημοτικών - Γυμνασίων - Λυκείων * Ποιοι Λαρισαίοι διακρίνονται

Δημοσίευση: 29 Απρ 2024 11:15

Σκακιστές από... κούνια εμφανίστηκαν στη Λάρισα με τη διοργάνωση του 35ου Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Μαθητών - Μαθητριών και του 21ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Μαθητών - Μαθητριών 2024, που έγινε στο κλειστό της Νεάπολης.
Δικαίωμα συμμετοχής στα ατομικά πρωταθλήματα είχαν οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, δημόσιων και ιδιωτικών, όλης της χώρας.
Στα ομαδικά πρωταθλήματα δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, δημόσιων και ιδιωτικών όλης της χώρας, με 4μελείς ομάδες. Επιτρεπόταν η συμμετοχή και 2ης ομάδας από το ίδιο σχολείο (Δημοτικό, Γυμνάσιο ή Λύκειο).


Στο ατομικό μετείχαν 714 μαθητές και ανάμεσά τους 50 Λαρισαίοι και Λαρισαίες, ενώ στο ομαδικό 41 ομάδες.
Τους αγώνες που ολοκληρώνονται σήμερα διοργανώνει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, με συνδιοργανωτή την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τη στήριξη του Δήμου Λαρισαίων, της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΤΕΣΣΘ) και του Συλλόγου Σκακιστών Λάρισας.
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο Κωνσταντίνος Κωνσταντέλιας (μέλος Δ.Σ. – ταμίας Σ.Σ. Λάρισας) και μέλη οι Σωτήριος Σουλούκος (αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού – Περ. Θεσσαλίας), Ηρακλής Γερογιώκας (αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης – Δήμος Λαρισαίων), Χρήστος Τοζάρος (αντιπρόεδρος ΕΣΟ – Πρόεδρος ΤΕΣΣΘ), Χρήστος Πιλάλης (έφορος Σχολικού Σκακιού ΕΣΟ).
Από τη Λάρισα μέχρι τώρα διακρίθηκαν οι: Αραμπατζής Χρήστος (Δ’ Δημοτικού) 4/5, Κακαγιάννης Στέλιος (Β’ Δημοτικού) 4/5, Γιαννόπουλος Βασίλειος (Γ’ Γυμνασίου) 3,5/5.
Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass