ΠΛΟΥΣΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΘΕΑΜΑ

Έπεσε η αυλαία στο CAMP NEW...

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2011 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:12
Κάθε αρχή και δύσκολη λένε και κάπως έτσι ήταν και τα πράγματα φέτος στο τουρνουά 8Χ8 που διοργανώθηκε στις εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις του CAMP NEW εκεί όπου ο υπεύθυνος αυτού Ζήσης Γεράσης μαζί με τον στενό του συνεργάτη Γιάννη Ευθυμιάδη αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να φέρουν τη δύσκολη αποστολή εις πέρας και τα κατάφεραν αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Το πρώτο τουρνουά στέφθηκε με επιτυχία αφού ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός και το θέαμα κάτι παραπάνω από πλούσιο, με την αυλαία να πέφτει με τη διεξαγωγή των τελικών του Champion’s League, του Europa League αλλά και του ευ αγωνίζεσθαι εκεί όπου κατέκτησαν τα τρόπαια οι ομάδες του Καρέλια Σπορ, τα Βλαχούλια και ο Λέων Αγίου Αθανασίου. Διαιτητές των τελικών ήταν ο Θανάσης Βασιλός και ο Νίκος Γκαραβέλης ενώ να σημειωθεί πως τις απονομές στους πρωταθλητές αλλά και στους φιναλίστ έκαναν ο διοικητικός της ΕΠΣΛ Βασίλης Μητροδήμος καθώς και ο υπεύθυνος της μικτής Νέων της ΕΠΣΛ Τάσος Μπεριτζάς. Ο ιδιοκτήτης του CAMP NEW Ζήσης Γεράσης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, τους διαιτητές, τους γιατρούς και όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.
Ας δούμε λοιπόν τι συνέβη στους τρεις τελικούς:
CHAMPION’S LEAGUE
Καρέλιας Σπορ- Traffic cafe    2-1
(Γιαννακόπουλος 2-Φαρμάκας Ν.)
ΚΑΡΕΛΙΑΣ ΣΠΟΡ: Γεωργούλας Μ., Καρέλιας, Μπίζιος, Κουσιέρας, Ευθυμιάδης, Γεωργούλας Θ., Βούκιας, Κλάζογλου, Πολυτόπουλος, Γιαννακόπουλος, Κιόρογλου, Κώτσιος, Σαχπατζίδης, Πάττας.
TRAFFIC CAFE: Κουκούτσης, Τσιρβούλης Α., Χατζής, Αντωνίου, Δάσσιος, Φαρμάκας, Βλασίδης, Κολοβός, Βαβδιανός, Μητρακούλης, Γεωργατσέλος, Τσιρβούλης Δ., Γκαραλιάκος
EUROPA LEAGUE
Βλαχούλια-Καλαμάδες           5-2
(Λούγκος Ν. 2, Λίταινας Δ., Σαΐτης Θ., Λάτσος Μ. -Βαϊούλης Νεστ. 2)
ΒΛΑΧΟΥΛΙΑ: Σεβδαλής, Λίταινας Δ., Τόπης, Λίταινας Αντ., Νούσιος, Σαΐτης Θ., Κυριάκος, Λίταινας Γ., Ηλίας, Σαμαράς, Λούγκος Ν., Λάτσος Μ.
ΚΑΛΑΜΑΔΕΣ: Βαϊούλης Γ., Βαϊούλης Ν., Κωνσταντίνου, Θεοφυλάκτου, Ζιάκας, Λουντρούδης, Οικονόμου, Παπαχρήστου, Γκάσιος, Μακρίδης, Τζιάτζιος, Σαϊχ Γ., Σαϊχ Κ., Κωνσταντίνου Α.
ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ
Λέων Αγίου Αθανασίου-ΙΑΣΩ           3-1
(Τίγκας 2, Ζάχος-Βαρθολομός)
ΛΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Γκουρνέλης, Βαφειάδης, Ευθυμιόπουλος, Βασιλός, Κακαζούκης, Ζάχος, Πλιάγκας, Καρακώστας, Κουκουτάρας, Τίγκας, Στάτος,, Κασιδούλης, Δαούτης.
ΙΑΣΩ: Καλιακούδας Δ., Καλιακούδας Α., Περδικάκης, Καραπέτσας, Προύτσος, Μέκρας, Μπόκκας, Ανυφαντής, Μπάτσικας, Χαρακόπουλος, Βαρθολομός.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass