ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΑΕΛ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Χωρίς Γκουέλα και Κυριακίδη

*ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ *ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΜΠΑΣΤΣΙΝΣΚΙ-ΖΙΕΝΤΣΟΥΚ *ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2009 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:12
 Η απουσία του Ηλία Κώτσιου για τον αγώνα που δίνει αύριο η ΑΕΛ με αντίπαλο την Ξάνθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα ήταν δεδομένη λόγω του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή της λαρισινής ομάδας όμως χθες ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης έμαθε ότι στο συγκεκριμένο κρίσιμο αγώνα θα έχει δύο ακόμα απουσίες αυτές του Γκουέλα που έχει πρόβλημα με τη μέση του και του Κυριακίδη που υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού του.Οι απουσίες λοιπόν σε ένα παιχνίδι που οι «βυσσινί» θα παίξουν πολλές από τις ελπίδες τους για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ είναι σημαντικές αλλά υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι μπορεί η ομάδα να πάρει θετικό αποτέλεσμα.Ο Ουζουνίδης θα παρατάξει την ομάδα του με ένα σχήμα που λίγο-πολύ είναι αναγκαστικό μια και περιθώρια των επιλογών δεν υπάρχουν. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στέφανος Κοτσόλης, στην άμυνα οι Βέμπερ (δεξιά), Νταμπίζας, Ααράμπ, Βενετίδης (αριστερά), στη μεσαία γραμμή οι Ιγγλέσιας, Φωτάκης, Σαρμιέντο και στην επίθεση οι Πάρα, Ζουράφσκι και Κυριάκο (επανέρχεται στην αρχική ενδεκάδα μετά από αρκετό διάστημα).
Στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο Ουζουνίδης μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση θα συμπεριληφθεί ο Σάσα Ίλιτς αλλά δεν πρόκειται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα. Το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί ένα μικρό διάστημα του αγώνα μια και θα υπάρξει σταδιακή προσαρμογή του λόγω της αγωνιστικής απραξίας που είχε αν και έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Επίσης μάλλον θα είναι στην αποστολή και ο Γάλλος Λοράν Ρομπέρ που απ’ ό,τι δείχνουν οι κινήσεις του δεν είναι διατεθειμένος να λύσει το συμβόλαιο που έχει με τους «βυσσινί».
Ο Ουζουνίδης μιλώντας χθες στους παίκτες του τους ζήτησε μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι με την Ξάνθη και να μην πιστέψουν ότι οι παίκτες της ακριτικής ομάδας είναι κουρασμένοι από το παιχνίδι κυπέλλου στην Κρήτη με τον Εργοτέλη. Μην ξεχνάμε ότι κάποιοι βασικοί παίκτες της Ξάνθης όπως οι Ζουέλα, Κιντάνα, Πόι και Τζωρτζόπουλος στον συγκεκριμένο αγώνα δεν αγωνίστηκαν.
ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΏΝ
Στο μεταγραφικό τομέα η ΑΕΛ συνεχίζει να δίνει μάχη για την απόκτηση των δύο παικτών της Βίσλα Κρακοβίας, του Μάρτσιν Μπαστσίνσκι και του Μάρεκ Ζιέντσουκ, αλλά μέχρι τώρα οι συζητήσεις δεν έχουν αίσια έκβαση μια και οι Πολωνοί ζητάνε τον Ζουράφσκι ή υψηλά χρηματικά ανταλλάγματα. Τον Ζουράφσκι η ΑΕΛ δεν τον παραχωρεί ενώ τα ανταλλάγματα θεωρούνται υψηλά για παίκτες που τα συμβόλαιά τους τελειώνουν το καλοκαίρι. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται αλλά υπάρχει αυτή τη στιγμή και μία ακόμα λύση η οποία αύριο θα φανεί αν μπορεί να έχει ευχάριστη εξέλιξη.
Τέλος για το νεαρό Αργεντινό υπάρχουν σημεία προσέγγισης ενώ θα υπογράψει εκτός απροόπτου επαγγελματικό συμβόλαιο ο Μιούλερ.
Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
Οι δύο παίκτες που δόθηκαν δανεικοί από την ΑΕΛ πριν λίγες μέρες ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος και ο Κώστας Μπανούσης δεν σημαίνει ότι αποτελούν παρελθόν από την λαρισινή ομάδα και θα παρακολουθούνται καθόλη την τετράμηνη διάρκεια του δανεισμού τους. Μάλιστα τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης μεταξύ Ηλιούπολης-Παναχαϊκής (στη δεύτερη αγωνίζεται ο Λαμπρόπουλος) παρακολούθησε ο σκάουτερ της ομάδας κ. Κοτσοβός και μετέφερε εγκωμιαστικά σχόλια για τον «βυσσινί» παίκτη που σημείωσε και το γκολ με το οποίο η Παναχαϊκή ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (1-1) την Ηλιούπολη και παραμένει από τα φαβορί για την άνοδο στη Β΄ εθνική κατηγορία.
Αν συνεχίσει έτσι τότε θα επανέλθει στην ΑΕΛ το καλοκαίρι.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 Με το ματς του πρωτοπόρου Ολυμπιακού στις Σέρρες ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αντιμετωπίζει σήμερα τον ουραγό Πανσερραϊκό με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη, για το δικό της λόγο η κάθε μία. Οι «ερυθρόλευκοι» για να διατηρήσουν ή ακόμα και να αυξήσουν τη διαφορά που έχουν αποκτήσει από τους διώκτες τους και τα «λιοντάρια» για να αναρριχηθούν στο βαθμολογικό πίνακα στην προσπάθεια που επιχειρούν προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία.
 Σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Θρασύβουλο στο ντέρμπι των ουραγών, ενώ η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παίξει με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο». Αύριο θα διεξαχθούν οι περισσότερες αναμετρήσεις με τη συνάντηση του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη να ξεχωρίζει. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκα:
ΣΗΜΕΡΑ
Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 16:45 Alpha
Αστέρας Τρίπολης-Θρασύβουλος 19:00 ΝΕΤ
Ηρακλής-ΑΕΚ 19:00 NOVA
ΑΥΡΙΟ
Λεβαδειακός-Εργοτέλης 15:00
ΟΦΗ-Πανιώνιος 16:45 NOVA
Ξάνθη-Λάρισα 16:45 NET
Παναθηναϊκός-Άρης 19:00 ΝΕΤ
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 19:00 NOVA
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 1. Ολυμπιακός          30-7    42
 2. ΠΑΟΚ        19-9    33
 3. Παναθηναϊκός       30-13 33
 4. ΑΕΚ           20-16 28
 5. Πανιώνιος             23-20 25
 6. Λάρισα      22-16 25
 7. Άρης          14-14 24
 8. Ξάνθη        11-10 22
 9. Πανθρακικός        11-16 22
10. Ηρακλής 15-17 22
11. Εργοτέλης           20-24 20
12. Λεβαδειακός       12-16 19
13. Αστέρας Τρ.        14-20 14
14. Θρασύβουλος     15-28 12
15. Πανσερραϊκός     9-25    11
16. ΟΦΗ         17-31 11
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass