ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Περιμένω καλύτερες προσαρμογές σε ό,τι ζητάω

* Στην Ιταλία θα σχηματίσω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα * Ελπίζω να έρθουν παίκτες αξίας στην ομάδα

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2008 21:09 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:26
Με συγκρατημένη αισιοδοξία αναχώρησε χθες το απόγευμα η αποστολή τής Α.Ε.Λ. για την Αθήνα, απ’ όπου σήμερα το πρωί θα πετάξει για το Μιλάνο και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα δώσει μια σειρά από δυνατά φιλικά παιχνίδια.
Στο Καρπενήσι οι «βυσσινί» πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο προετοιμασίας και στην Ιταλία θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, με στόχο η ομάδα να παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης και να είναι στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Σε δηλώσεις του για την έως τώρα πορεία τής προετοιμασίας και για το τι περιμένει να δει στην Ιταλία, ο τεχνικός των «βυσσινί», Μαρίνος Ουζουνίδης, επισήμανε τα εξής:
«Περιμένω να έχουμε καλύτερες προσαρμογές σε αυτά που ζητάω. Η αλήθεια είναι ότι στις προπονήσεις βγάζουμε πάρα πολύ καλή δουλειά, αλλά στα παιχνίδια δεν μπορούμε να το παρουσιάσουμε. Αυτό που περιμένω στην Ιταλία είναι να μπουν και τα δύο παιδιά που δεν χρησιμοποιήσαμε καθόλου, ο Βενετίδης και ο Ζουράφσκι, έτσι ώστε να σχηματίσω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα.
Με το ρόστερ σίγουρα δεν τελειώσαμε, θα έρθουν και κάποιοι παίκτες ακόμη, αλλά το κακό είναι ότι και αυτή την εβδομάδα να έρθουν, δεν θα μπορέσουμε να τους χρησιμοποιήσουμε.
Από τη στιγμή που έχουν διαμορφωθεί έτσι οι συνθήκες, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι το διαφορετικό. Ελπίζω οι παίκτες που θα έρθουν να είναι αξίας και να μη χρειάζονται μεγάλο διάστημα προσαρμογής.
Στόχος μας στην έναρξη του πρωταθλήματος είναι να παρουσιάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη γίνεται. Μπορεί να υπάρχει κάποια έλλειψη από επίσημα παιχνίδια, γεγονός που είναι φυσιολογικό, όπως και για τις άλλες ομάδες, αλλά εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να είμαστε έτοιμοι».
* Οι παίκτες που ήρθαν προσαρμόστηκαν στις συνθήκες τής νέας ομάδας;
«Ακόμη δεν θα έλεγα ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν προσπαθούν τα παιδιά. Γνωρίζετε ότι δεν είναι εύκολο ν’ αλλάξεις περιβάλλον, τρόπο προπόνησης και συμπαίκτες. Οπότε χρειάζεται να τους δώσουμε και λίγο χρόνο ακόμη».
* Τα αποτελέσματα των φιλικών επηρέασαν την ψυχολογία των παικτών;
«Τα φιλικά δεν έχουν καμία σχέση. Δοκίμασα κάποια άλλα πράγματα, δοκίμασα κάποιους παίκτες σε άλλες θέσεις για να σχηματίσω μια εικόνα. Ήθελα στο πρώτο αυτό στάδιο να δω αυτά τα παιδιά και λιγότερο να τα δω ως ομάδα ή ως αποτέλεσμα».
* Είστε αισιόδοξος από αυτά που είδατε;
«Περιμένω κάποιες προσθήκες, τα παιδιά δουλεύουν καλά και δεν έχω κανένα παράπονο. Χρειάζεται υπομονή από εμάς, περισσότερη προσπάθεια από τα παιδιά, για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».
* Οι τρεις παίκτες που έμειναν (σ.σ. Αλεξάνδρου, Βεργώνης, Μπαλής) γιατί δεν ακολούθησαν την αποστολή;
«Γιατί υπάρχει ένα ρόστερ, υπάρχουν κάποια παιχνίδια που είναι πολύ δύσκολο να παίξουν όλοι. Οπότε αποφάσισα να είναι πιο ευέλικτο το σχήμα. Άλλωστε, τους έχει δοθεί κανονικό πρόγραμμα και όταν γυρίσουμε θα δούμε».
* Θα συνεχίσουν κανονικά, θα είναι στο ρόστερ της ομάδας;
«Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι άλλο».
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Για τη συνέχεια της προετοιμασίας στην Ιταλία, τρεις παίκτες της Α.Ε.Λ. δήλωσαν τα εξής:
Θανάσης Τσίγκας: «Ελπίζουμε ότι θα βγουν τρία πολύ καλά φιλικά. Ο προπονητής θα κοιτάξει κάποια πράγματα που θέλει να δει για την ομάδα, έτσι ώστε όταν χρειαστεί στο τέλος τού μήνα να είμαστε απόλυτα έτοιμοι.
Πιστεύω ότι η δουλειά που γίνεται μέχρι τώρα και θα συνεχίσει να γίνεται, σίγουρα οι άνθρωποι που πρέπει να ξέρουν, γνωρίζουν πότε θα βγει το αποτέλεσμα».
Ανδρέας Λαμπρόπουλος: «Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος τής προετοιμασίας, δουλέψαμε καλά στο Καρπενήσι και πάμε να παίξουμε δυνατά φιλικά, για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα τού πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι και ο κόσμος θα δει την ομάδα που πραγματικά θέλει και ονειρεύεται να βλέπει».
Ηλίας Κώτσιος: «Πάμε να παίξουμε τρία παιχνίδια με αξιόλογους αντιπάλους στην Ιταλία, για να φτιάξουμε την ομάδα μας ακόμη καλύτερα. Σίγουρα στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα καλύτερη απ’ ό,τι δείξαμε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, καθώς έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ελπίζουμε να μας ακολουθήσουν εκεί και κάποιοι καινούριοι παίκτες, ώστε να είναι η ομάδα πανέτοιμη στην αρχή τού πρωταθλήματος.
Είναι πολύ νωρίς, βέβαια, ακόμη, διανύσαμε ένα μήνα προετοιμασίας, έχουμε άλλο τόσο μπροστά μας, είναι αρκετός χρόνος και μπορούμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι με το Θρασύβουλο».
ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ
Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Τους συμπαίκτες του χαιρέτησε στο πούλμαν ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο δεύτερο μέρος τού βασικού σταδίου τής προετοιμασίας.
Ο Κύπριος μέσος ευγενικά αρνήθηκε να σχολιάσει για τη μη παρουσία του στην αποστολή και για την απόφαση του τεχνικού τιμ να παραμείνει στη Λάρισα.
ΜΕ 23 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Χθες το απόγευμα αναχώρησε από το στάδιο Αλκαζάρ για την Αθήνα η αποστολή της Α.Ε.Λ., η οποία σήμερα στις 11.20 το πρωί πετάει από το Ελευθέριος Βενιζέλος για το Μιλάνο.
Μετά το τέλος της χθεσινής πρωινής προπόνησης στα Δένδρα, ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές που επέλεξε να έχει μαζί του στην Ιταλία και είναι οι εξής: Κοτσόλης, Μπαϊμάκης, Βράνιτς (τερματοφύλακες), Βέμπερ, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Κώτσιος, Φεράρι, Ααράμπ (αμυντικοί), Ιγκλέσιας, Κυριακίδης, Φωτάκης, Βλασόπουλος, Σαρμιέντο, Παστόρ (μέσοι), Πάρα, Λαμπρόπουλος, Μπένζα, Μπανούσης, Ζουράφσκι, Τσίγκας (επιθετικοί).
Στη Λάρισα έμειναν οι Αλεξάνδρου, Βεργώνης και Μπαλής, στους οποίους παραδόθηκε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, το οποίο θα ακολουθούν παράλληλα με τις προπονήσεις της ομάδας Νέων.
Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή της Α.Ε.Λ. θα καταλύσει στην περιοχή Ρίβα Ντελ Γκάρντα, απ’ όπου θα επιστρέψει στις 11/8 και κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί θα δώσει τους ακόλουθους τρεις φιλικούς αγώνες: 5/8 με Γκαζιάντεπσπορ στο τοπικό γήπεδο (5 μ.μ. ώρα Ιταλίας), 7/8 με Παλέρμο στο Τρέντο (5 μ.μ. ώρα Ιταλίας), 10/8 με Κάλιαρι.
* Στη χθεσινή προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Μπένζα, ο οποίος ταξίδεψε την Πέμπτη στο Βέλγιο για προσωπική του υπόθεση και επρόκειτο να συναντήσει την αποστολή χθες το βράδυ στην Αθήνα.
 
Καμία εξέλιξη
για το Ρουμάνο
Φλορίν Τσέρνατ
Μέχρι αργά χθες το απόγευμα δεν είχε σημειωθεί καμία εξέλιξη στο θέμα τής πιθανής μεταγραφής τού 29χρονου Ρουμάνου Φλορίν Τσέρνατ στην Α.Ε.Λ. Ενδεχομένως, εξελίξεις να σημειωνόταν και αργά το βράδυ. Διαφορετικά, σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass