Η ΑΕΛ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΕΡΜΟ

Στον άσο είχε ...άσο(Κοτσόλη)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2008 3:52 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:27
  
Έκτο φιλικό παιχνίδι χθες για την ΑΕΛ στην Ιταλία(και δεύτερο στη γειτονική χώρα) όπου κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Παλέρμο και η Λαρισινή ομάδα μπορεί ούτε σ’ αυτό το φιλικό να μην κέρδισε (έχασε με 1-0) αλλά είχε ένα μεγάλο κέρδος τον Στέφανο Κοτσόλη που έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση και θύμισε τον γνωστό Κοτσόλη αυτόν που έπαιζε στην εθνική ομάδα.Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι ο Κοτσόλης ήταν ο άσος που χρειάζεται κάθε ομάδα που έχει στόχους για να ανέβει ψηλότερα από εκεί που ήταν την προηγούμενη χρονιά. Με τέτοια εμφάνιση ο Κοτσόλης όχι μόνο κερδίζει ο ίδιος την ψυχολογία που χρειάζεται αλλά δίνει και σε ολόκληρη την ομάδα αυτοπεποίθηση για να παίζει σαφώς καλύτερα. Ίσως είναι η αρχή για τον Κοτσόλη να επανέλθει όχι μόνο στην ενδεκάδα της ΑΕΛ αλλά και στην εθνική ομάδα που είναι ο μεγάλος του στόχος.Όσον αφορά την εικόνα της Λαρισινής ομάδας απέναντι σε μια δυνατή ομάδα αυτή ήταν καλή στο πρώτο μέρος αλλά όχι στην επανάληψη.Ο Ουζουνίδης μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την ικανοποίησή του από την εμφάνιση της ομάδας και την πρόοδο της από φιλικό σε φιλικό.
Αναλυτικά οι κυριότερες φάσεις:
6’: Ο Μίκολι από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής εκτελεί φάουλ αλλά αποκρούει εντυπωσιακά ο Κοτσόλης
8’: Ο Καβάνι χτύπησε εκτός φάσης τον Νταμπίζα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη που πέρασε ανεκμετάλλευτο και απειλήθηκε σύρραξη, που αποφεύχθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
15’: Δυνατό σουτ του Φωτάκη από τριάντα μέτρα, μπλοκάρει καλά τοποθετημένος ο Αμέλια
17’: Ο Κοτσόλης πέφτει σωτήρια και κλέβει τη μπάλα από τα πόδια του Λανζαφάμε, που βγαίνει μόνος έπειτα από κάθετη πάσα του Λιβεράνι
22’: Νέα σωτήρια επέμβαση του τερματοφύλακα της ΑΕΛ Στέφανου Κοτσόλη καθώς «κλέβει» τη μπάλα από τα πόδια του Καβάνι στο ύψος του πέναλτι, έπειτα από έξυπνη πάσα του Μίκολι
34’: Ο Μίκολι εκτελεί έξυπνα φάουλ εκτός περιοχής (πριν στηθεί τείχος) αλλά ο Κοτσόλης αποκρούει το πλασέ του Καβάνι
35’: Νέα απόκρουση του χθεσινού...άσου της ΑΕΛ σε γυριστό σουτ του Μίκολι από το ύψος του πέναλτι
40’:Δυνατό μακρινό σουτ του Φωτάκη στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.
41’:Ο Ζουράφσκι από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάνει σουτ αλλά η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ιταλού τερματοφύλακα.
75’: Από εκτέλεση φάουλ του Γιάνκοβιτς, η μπάλα βρίσκει το «τείχος» που έκαναν οι παίκτες της ΑΕΛ , αλλάζει πορεία και γίνεται το 1-0 υπέρ της Ιταλικής Παλέρμο.
79’:Σε κόντρα επίθεση ο Τεντέσκο βρίσκεται σε θέση βολής, πλασάρει χλιαρά τον Κοτσόλη αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ νικάει τον Ιταλό παίκτη.
90’: Από κοντά ο Τσίγκας κάνει διαγώνιο σουτ αλλά στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων
Προκλητικά φιλική προς τους Ιταλούς, ήταν η διαιτησία του κ.Σουιτζάτο και των βοηθών του σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ΑΕΛ..
ΑΕΛ: Κοτσόλης, Βέμπερ (65ο Ντόσεκ), Κατσιαρός, Νταμπίζας (46ο Ααράμπ) , Κώτσιος (89ο Φεράρι), Ιγκλέσιας, Σαρμιέντο (89ο Παστόρ), Φωτάκης (80 λ.τ. Λαμπρόπουλος), Πάρα (65ο Τσίγκας), Μπένζα (65ο Κυριακίδης), Ζουράφσκι
ΠΑΛΕΡΜΟ: Αμέλια, Μπόβο (70ο Κασόνι), Καβάνι (70ο Καλβάνο), Μίκολι (67ο Γιάνκοβιτς), Λιβεράνι (58ο Τσαραμιτάρο), Γκουάβα, Σιμπλίτσιο (70ο Τεντέσκο), Βαλτσαρέτι (70ο Ντεμέλο), Ράσσι (70ο Ντι Μάτε), Λανζαφάμε (70ο Κχμπαρ), Καροτζιέρι (63ο Ντελαφιόρε)
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Παλέρμο, ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης, δήλωσε: «Παρουσιάζουμε πολύ μεγάλη βελτίωση στην παρουσία της ομάδας μέσα στο γήπεδο, έστω κι αν θέλουμε περισσότερη δουλειά επιθετικά. Με δουλειά μέσα από προπονήσεις και φιλικά, αλλά και με τους παίκτες που θα έρθουν και θα βοηθήσουν στον συγκεκριμένο τομέα, θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass