ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η Ολύμπια απέκτησε τον Τέρελ Καστλ

* ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΘΕΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2008 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:28
Μετά τους Παπαϊωακείμ και Σούλτσε, η Ολύμπια έκανε μία ακόμα σημαντική μεταγραφή, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς απέκτησε τον 36χρονο (γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1972) Αμερικανό με διαβατήριο Βοσνίας, Τέρελ Καστλ. Ο ύψους 1,82 πλέι - μέικερ, έστειλε χθες υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και στη λαρισινή ομάδα προκλήθηκε θύελλα ενθουσιασμού.
Ο Καστλ είναι ένας παίκτης αρκετά γνώριμος στο ελληνικό κοινό, καθώς αγωνίστηκε επί τριάμισι χρόνια στον Άρη, και μάλιστα λίγο πριν πάει στη Μάλαγα τον Ιανουάριο (ο Άρης τον αντικατέστησε με τον Ουάσιγκτον, που αποδείχτηκε... χειρότερός του), πέτυχε 84 πόντους σε 12 παιχνίδια (320’ συμμετοχής) με 15/23 βολές (65%), 21/43 δίποντα (48%) και 9/29 τρίποντα (31%), ενώ έδωσε 38 ασίστ και έκανε 13 κλεψίματα.
* Με τα χρώματα της Μάλαγα αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα (στις 16 καλύτερες ομάδες) και είχε μέσο όρο 6,2 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.
Αυτό που διακρίνει τον Τέρελ Καστλ είναι η μεγάλη εμπειρία, καθώς, εκτός του Άρη, έχει αγωνιστεί σε πολλά πρωταθλήματα, όπως αυτά του Ισραήλ (Μακαμπί Ρα Ανανα), της Γαλλίας (Μπουρζ, Στρασμπούργκ), της Γερμανίας (Ολντεμπουργκ) και της Βοσνίας (Τούζλα).
Στον Άρη, όπου έπαιξε μεγάλο διάστημα, αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους φιλάθλους, και τον βοήθησε σημαντικά, ειδικά την περσινή σεζόν για να παίξουν οι Θεσσαλονικείς στην Ευρωλίγκα.
ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Η Ολύμπια θα κάνει άλλες δύο μεταγραφές, και αυτές θα αφορούν σε παίκτες στη θέση «3» (θα είναι Αμερικανός, και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας έχει εντοπίσει έναν αξιόλογο παίκτη) και ένας που θα μπορεί να παίζει στις θέεις «3» και «4».
Για τη δεύτερη περίπτωση, υπάρχει ενδιαφέρον για Έλληνα παίκτη, που όμως δεν έχει διαρρεύσει για ποιον πρόκειται.
ΣΤΗΝ ΟΧΡΙΔΑ
Στην Οχρίδα βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ο μάνατζερ της ομάδας, Μιχάλης Μπότσιος, για να τακτοποιήσει λεπτομέρειες της ομάδας για την προετοιμασία που θα γίνει στη συγκεκριμένη περιοχή των Σκοπίων από 19 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass