Η ΑΕΛ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΡΥΘΜΟ

Ανακοινώνει Σολάνο, Παστόρ...

* ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: «ΕΤΟΙΜΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ» * «ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΖΕΝΟΑ ΜΕ 2-0 ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ...

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2008 5:35 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:28

Τα θετικά νέα για την ΑΕΛ διαδέχονται το ένα το άλλο... Μετά τη σίγουρη απόκτηση του Περουβιανού σταρ Νολμπέρτο Σολάνο και του Ρουμάνου Μάρκους Παστόρ (αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα οι μεταγραφές) ήρθε και η πολύ καλή εμφάνιση στο προχθεσινό τουρνουά της Αλεσσάντρια όπου η λαρισινή ομάδα στον πρώτο αγώνα κέρδισε την Τζένοα με 2-0 (διάρκεια 43’) και στο δεύτερο (επίσης διάρκειας 45’) ήρθε ισόπαλη με την Αλεσσάντρια (1-1) κατακτώντας το σχετικό τρόπαιο (στο άλλο παιχνίδι η Τζένοα κέρδισε σε 45’ την Αλεσσάντια με 1-0) που πήρε ο Παναγιώτης Κατσιαρός που ήταν αρχηγός στο τελευταίο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

ΤΑ ΜΕΤΡΑΓΡΑΦΙΚΑ

Ο Νολμπέρτο Σολάνο, ο Περουβιανός σταρ και αρχηγός της εθνικής Περού συμφώνησε σε όλα με την ΑΕΛ και σήμερα θα βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στη Λάρισα προκειμένου η σύζυγός του να βρει και το σπίτι που θα διαμείνουν.

Ο Σολάνο θα περάσει εργομετρικές εξετάσεις στα Τρίκαλα και μάλλον αύριο θα δώσει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της ΑΕΛ.

Επίσης και ο Μάρκους Παστόρ θα ανήκει στην ΑΕΛ καθώς ο 24χρονος Ρουμάνος ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη σε όλο το διάστημα της συνεργασίας τους.

Στο μεταξύ το ...site της ΑΕΛ άφησε «παράθυρο» και για την απόκτηση του τερματοφύλακα Βράντις καθώς ανέφερε ότι ο παίκτης μετά από άδεια που πήρε από τον Ουζουνίδη μαζί με τους Ζουράφσκι, Ααράμπ, Παστόρ θα επιστρέψει αύριο ή μεθαύριο για να συνεχίσει την προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Άγνωστο όμως είναι το μέλλον του Τσέχου Λούκας Ντούσεκ που δοκιμάστηκε ως δεξί μπακ και δεν αποκλείεται ο Γερμανός Κριστιάν Βέμπερ μετά το φιλικό με την Τζένοα να απολαμβάνει πλήρη εμπιστοσύνη από την τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ

Η πρώτη νίκη σε φιλικό παιχνίδι για την ΑΕΛ ήρθε αργά αλλά προκάλεσε αίσθηση καθώς προήλθε επί ενός δυνατού αντιπάλου, της Τζένοα, με 2-0 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν ο Ιγγλέσιας και ο Μπενζά.

Οι κυριότερες φάσεις:

6’ Ο Φωτάκης από δεξιά εκτελεί φάουλ και ο Ιγγλέσιας με κεφαλιά κάνει το 1-0.

10’ Ατομική προσπάθεια του Πάρα που σουτάρει από μακριά αλλά ο Ρουμπίνιο μπλοκάρει την μπάλα.

13’ Ο Σκούλι κλέβει την μπάλα και επιχειρεί γύρισμα προς την περιοχή της ΑΕΛ αλλά δεν βρίσκει κανένα συμπαίκτη του.

21’ Ο Κυριακίδης κλέβει την μπάλα και τροφοδοτεί τον Μπενζά που με ωραίο σουτ κάνει το 2-0.

24’ Από αριστερά ο Βενετίδης κάνει σέντρα προλαβαίνει και βγαίνει ο Ρουμπίνιο.

30’ Εξυπνη εκτέλεση φάουλ των παικτών της Τζένοα η μπάλα φτάνει στον Φιγκερό το σουτ του οποίου αποκρούει ο Βράνιτς, η μπάλα φθάνει στο Ντι Τζενάρο αλλά το σουτ που κάνει καταλήγει άουτ.

39’ Ο Παλαντίνο μετά την εκτέλεση φάουλ σουτάρει στο τείχος των αμυνομένων της ΑΕΛ.

45’ Ο Παρφέ κάνει σέντρα και ο Φιγκερόα από καλή θέση πιάνει κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

ΑΕΛ: Βράνιτς, Βέμπερ, Βενετίδης, Νταμπίζας (45’ λόγω τραυματισμού Ααράμπ), Κώτσιος, Βενετίδης, Ιγγλέσιας, Σαρμιέντο (9’ λόγω τραυματισμού Κυριακίδης), Φωτάκης, Μπενζά, Πάρα, Ζουράφσκι.

ΤΖΕΝΟΑ: Ρουμπίνιο, Ποτέντζα (25’ Νταλεσάντρο), Μιλανέτο (20’ Ντομίγκο), Ρόσι (35’ Μπότα), Παλαντίνο, Ολιβέιρα (20’ Φιγκερόα), Σκούλι (15’ Ντι Τζενάρο), Μέστο, Μοντέστο (15’ Παπασταθόπουλος), Μπιάβα (34’ Φεράρι), Τζιούριτς, (34’ Παρφέ).

* Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι (διάρκειας 45’ και αυτό) η ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη με την Αλεσσάντρια (Γ’ κατηγορίας) με 1-1.

Η λαρισινή ομάδα αιφνιδίασε καθώς οι οικοδεσπότες του τουρνουά (ήταν δώρο της Ιταλικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων για την άνοδο στην (2) προηγήθηκαν με 1-0 μόλις στο 3’ όταν ο Ζαπέλα εκμεταλλεύτηκε σύγχρυση στην άμυνα της ΑΕΛ και έκανε με σουτ το 1-0.

Η λαρισινή ομάδα αντέδρασε και αφού στο 29’ ο Βλασόπουλος με σουτ από τριάντα μέτρα σημάδεψε το δοκάρι ο Τσίγκας στο 33’ ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μία καλή ευκαιρία στο 43’ όταν ο Μπούλιο με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

ΑΕΛ: Κοτσόλης, Ντόσεκ, Κατσιαρός, Ααράμπ, Φεράρι, Ιγγλέσιας (20’ Βλασόπουλος), Κυριακίδης, Μπουκουβάλας, Παστόρ, Τσίγκας, Ζουράφσκι (13’ Μπανούσης).

ΑΣΕΣΣΑΝΤΡΙΑ: Σερβίλι (38’ Τσικούτι), Ζκαλίσε, Καμαρότο, Ζαπέλα, Σκετίνο (14’ Γκάλιλ), Μότα, Μπριάνο, Λόγκι, Μπόλα (14’ Βολπάρα), Μπουέλι, Μπούλιο.

* Στον άλλο αγώνα η Τζένοα κέρδισε την Αλεσσάντρια με 1-0 (Μπιάβα 7’).

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΕΛ 4 (3-1), Τζένοα 3 (1-2), Αλεσσάντρια 1 (1-2).

ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass