ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ

Έκλεισε ο Τζαμέλ Τόμας

* ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ή ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2008 3:51 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:28
Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία τού λαρισινού μπάσκετ (εφάμιλλη αυτής του Ορτίθ και του Μάξεϊ στο Γ.Σ.Λ. πριν αρκετά χρόνια) έκανε η διοίκηση της Ολύμπια, καθώς, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, έκλεισε τον Αμερικανό Τζαμέλ Τόμας αντί 180.000 ευρώ για ένα χρόνο (μόνο ο Νίκος Οικονόμου πριν έξι χρόνια είχε πάρει περισσότερα λεφτά από τη λαρισινή ομάδα).
Με τα 180.000 ευρώ η Ολύμπια τον δελέασε να αφήσει το ιταλικό πρωτάθλημα, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια, για να έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λάρισα.
Ο Τζαμέλ Τόμας είχε κάνει εντυπωσιακό πέρασμα από την Ελλάδα την περίοδο 2003 - 2004, καθώς, παίζοντας με τον Απόλλωνα Πατρών, ήταν πέμπτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 472 πόντους (73% στις βολές, 53% στα δίποντα και 30% στα τρίποντα) τη χρονιά που ο Λαρισαίος Νέστορας Κόμματος, παίζοντας με τον Άρη, ήταν πρώτος (μεταγράφηκε μετά στη Μακαμπί).
Επίσης, ο Τζαμέλ Τόμας εκείνη τη χρονιά ήταν 3ος στα κλεψίματα με 43 (πρώτος ήταν ο Διαμαντίδης με 58, ως παίκτης του Ηρακλή).
Ο ύψους 1,98, γεννημένος στο Μπρούκλιν, Αμερικανός και πέρυσι με την Έλντο Νάπολι στην Ιταλία, έπαιξε πολύ καλά, αφού σ’ ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, σε 33 παιχνίδια είχε 28,8 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο, με 11 πόντους και 2,4 κλεψίματα.
Ο Τζαμέλ Τόμας αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να έρθει στη Λάρισα αύριο ή μεθαύριο και η μεταγραφή του ήδη προκαλεί αίσθηση.
Μετά την απόκτηση του Τόμας, η λαρισινή ομάδα έχει την καλύτερη περιφέρεια του πρωταθλήματος της Α1 (πλην Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού), μια και σ’ αυτήν, εκτός τους συγκεκριμένου παίκτη, θα παίζουν ο Καστλ και ο Κιγκ.
Αν προσθέσουμε και τους Σούλτσε, Παπαϊωακείμ, που θα είναι στελέχη της αρχικής πεντάδας, η λαρισινή ομάδα δείχνει ότι έχει βάλει πλώρη να παίξει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και μάλιστα να καταλάβει καλύτερη θέση απ’ ό,τι πριν δύο χρόνια, που τερμάτισε 7η.
ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ
Η Ολύμπια θα προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό άλλον έναν παίκτη, που θα παίζει στη θέση «3» - «4» και θα είναι Έλληνας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass