ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ

Κιγκ: Μέχρι και το ευρωπαϊκό...

* ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ * ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο «ΓΝΩΡΙΜΟΣ» ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΛΩΚΑΣ * ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2008 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:29
Η απόκτηση του Αμερικανού Τζαμέλ Τόμας από την Ολύμπια έχει προκαλέσει ενθουσιασμό όχι μόνο στους φιλάθλους της ομάδας αλλά και στους ίδιους τους συμπαίκτες του. Χθες ο Μάικ Κιγκ επικοινώνησε με άνθρωπο της ομάδας και τον ρωτούσε αν ισχύει ότι αποκτήθηκε ο περσινός σταρ της ιταλικής Νάπολι. 
Όταν του επιβεβαίωσε το γεγονός απάντησε: «Μου φαίνεται ότι έβαλα μικρό μπόνους στο συμβόλαιό μου για την κατάκτηση του Eurochallenge. Με αυτόν και τον Κάστλ θα πάρουμε το ευρωπαϊκό κύπελλο. Μου φαίνεται απίστευτο ότι θα παίζουμε και οι τρεις στην ίδια ομάδα».
Η ουσία είναι ότι η λαρισινή ομάδα φέτος δείχνει να κάνει σημαντική οικονομική υπέρβαση με στόχο να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα και να γράψει ιστορία στο λαρισινό μπάσκετ.
Ο Τζαμέλ Τόμας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και περιμένει την απόκτηση βίζας για να έρθει στην Ελλάδα και χθες έλεγαν στην Ολύμπια ότι είναι δύσκολο να δώσει παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ερχόμενης Δευτέρας.
Σ’ αυτήν δεν θα είναι παρόντες ακόμα ο Κιγκ και ο Καστλ που και αυτοί βρίσκονται σε διαδικασία έκδοσης βίζας.
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΛΩΚΑΣ
Η Ολύμπια ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές κινήσεις της καθώς απέκτησε χθες και το «γνώριμο» στο λαρισινό κοινό (από την περσινή του θητεία στην ΑΕΛ ΓΣ) Μάρκο Κολώκα. Η μεταγραφή ανακοινώθηκε και επίσημα ενώ ο παίκτης που είχε συνεργασθεί και στο παρελθόν με τον Μπαρτζώκα (στο Μαρούσι) δήλωσε τα εξής: «Κατ' αρχήν γνωρίζω τον προπονητή Γ. Μπαρτζώκα από την εποχή που ήμασταν στο Μαρούσι, ξέρω τη φιλοσοφία του και ταιριάζει με τη δική μου. Γνωρίζω επίσης ότι η Ολύμπια είναι μια ομάδα που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, αλλά και μια ομάδα που τα δύο τελευταία χρόνια είναι στην καλύτερη οκτάδα του πρωταθλήματος. Φέτος βλέπω ότι οι μεταγραφές της είναι πολύ υψηλού επιπέδου και νομίζω πως με την προσπάθειά μου και την εμπειρία μου θα βοηθήσω κι εγώ να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας».
Ο Κολώκας γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1977, έχει ύψος 2,02 και έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Α1 κάνοντας μεγάλη καριέρα. Έκανε το πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Αμύντα, ενώ αγωνίστηκε για τρία τουλάχιστον χρόνια στην ομάδα του Αμαρουσίου, πετυχαίνοντας μαζί της μεγάλες διακρίσεις.
Επίσης αγωνίσθηκε στο Μακεδονικό και πέρυσι στην ΑΕΛ ΓΣ (μάλιστα για να λύσει το συμβόλαιό του πήρε και ένα χρηματικό ποσό μια και είχε υπογράψει πέρυσι διετές συμβόλαιο).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΩΝ
Αρκετά φιλικά παιχνίδια έχει προγραμματίσει η διοίκηση της Ολύμπια με πιο σημαντικά τα δύο με τον Ολυμπιακό που θα δώσει στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου στο Καρπενήσι που θα κάνει προετοιμασία η ομάδα του Πειραιά.
Επίσης στις 6-7 Σεπτεμβρίου η λαρισινή ομάδα θα αντιμετωπίσει το Μαρούσι σε δύο φιλικά παιχνίδια στα Χάνια του Πηλίου (θα κάνει εκεί προετοιμασία η αθηναϊκή ομάδα) ενώ στις 9 Σεπτεμβρίου θα γίνει φιλικό με τον Άρη.
Φιλικός αγώνας έχει προγραμματιστεί και στη Λάρισα που θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου με τον Πανιώνιο.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που θα γίνει στην Οχρίδα δεν έχουν γίνει γνωστές οι ημερομηνίες αλλά μόνο οι αντίπαλοι που θα είναι η Ραμποντνίσκι των Σκοπίων και η ουκρανική Τσερκάνι. 
ΚΑΙ... ΧΟΡΗΓΟΣ
Η Ολύμπια Athienitis θωρακίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου με ηχηρές μεταγραφές, όμως με τη χθεσινή συμφωνία συνεργασίας με τη EuropaSecurity θωρακίστηκε και στις εξέδρες. HEuropaSecurity θα αναλάβει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη φύλαξη του γηπέδου της Νεάπολης κατά τη διάρκεια των αγώνων των «πορτοκαλί», καθώς και τον έλεγχο της εισόδου των θεατών.
«Η περσινή μας εμπειρία από τα στελέχη της EUROPASECURITY μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους. Τα στελέχη της εταιρίας έχουν μερίδιο στο μοναδικό κλίμα πολιτισμού και ασφάλειας που δημιουργείται στους αγώνες μας», δήλωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Ολύμπια Athienitis, Αλέξανδρος Μεταφτσής.
Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια της EUROPASECURITY, κ. Δήμητρα Γκάφα, δήλωσε ικανοποιημένη από την ανανέωση της συνεργασίας: «Με τους ανθρώπους της Ολύμπια Athienitis συνεργαστήκαμε άψογα πέρυσι, καθώς οι φιλοσοφίες των εταιριών μας ταυτίζονται. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα προσφέρουμε μαζί υπηρεσίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου στους φιλάθλους της Λάρισας».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass