ΧΘΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Ανακοίνωσε Βράνιτς...

* ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2008 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:29
 Του Σωτ. Κέλλα
Εβδομάδα μεταγραφικών ανακοινώσεων δείχνει να είναι αυτή που διανύουμε για την ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Σολάνο, ήρθε και η αναμενόμενη του Κροάτη τερματοφύλακα Τόμισλαβ Βράνιτς, που υπέγραψε χθες διετές συμβόλαιο μετά από εισήγηση του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο παίκτης (αποτελούσε μεταγραφικό στόχο και τον περασμένο Γενάρη), δοκιμάστηκε από τον προπονητή των «βυσσινί» για τρεις εβδομάδες και τον ικανοποίησε απόλυτα. Πέρυσι είχε 24 συμμετοχές με την Ίντερ Ζαπρέσιτς, που πήγε το 2007 ως δανεικός από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μετά έμεινε εκεί.
Γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 1983 στην πόλη του Βίνκοβιτσι και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Τσιμπάλια. Μετά την ανακοίνωση του Βράνιτς ακολουθεί και αυτή της απόκτησης, ως δανεικού, με οψιόν αγοράς του Ρουμάνου Μάριους Παστόρ.
Από δω και πέρα η ΑΕΛ θα προσθέσει άλλους δύο παίκτες στο δυναμικό της. Ο ένας είναι πλάγιος και παίκτης που θα μπορεί να παίζει αριστερά ή δεξιά και να ανταλλάσσει θέσεις με τον Βέλγο Μπο Μπενζά, που, επίσης, ο Ουζουνίδης τον χρησιμοποιεί στα πλάγια.
Επίσης, υπάρχει ενδιαφέρον και για έναν Λαρισαίο παίκτη που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και είναι ο Τάσος Κυριάκος, γνώριμος στο λαρισινό κοινό, αφού φόρεσε και στο παρελθόν τη φανέλα της ΑΕΛ και διακρίνεται για την αγωνιστική του αξία και το ήθος του.
Ο Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Λύθηκε η συνεργασία της ΑΕΛ με τον Κύπριο χαφ Νεκτάριο Αλεξάνδρου, που βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Πέρυσι ο Αλεξάνδρου είχε σημαντική προσφορά στην ομάδα, καθώς με δύο γκολ (ένα σε κάθε αγώνα), η λαρισινή ομάδα είχε κερδίσει στην Τρίπολη τον Αστέρα με 1-0 και στη Λιβαδειά τον Λεβαδειακό με το ίδιο σκορ.
  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass