ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΧΘΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Μαθήματα σε βίντεο από τον Ουζουνίδη

* ΣΟΛΑΝΟ: «Η ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΟΥ»

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2008 3:38 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:31
Πλησιάζουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος (31 Αυγούστου) για την ΑΕΛ, αύριο είναι το τελευταίο «βυσσινί» τεστ με αντίπαλο την Καβάλα (8 μ.μ. στο Αλκαζάρ) και ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να κάνει μια ανάλυση των λαθών των παικτών με ανάλυση σε βίντεο φάσεων από φιλικά παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα. Μάλιστα ο Ουζουνίδης τόνισε ότι δεν πρέπει να γίνονται στο πρωτάθλημα και τους είπε ότι αν τα κάνουν θα αδικούν τον εαυτό τους.
Μετά το βίντεο άρχισε να κάνει ασκήσεις στο γήπεδο για το τελείωμα των φάσεων που αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας μια και έχει κατοχή μπάλας αλλά δεν μπορεί να φθάσει εύκολα στο γκολ.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χθες ο Ζουράφσκι με τον Μπένζα, ενώ στην προπόνηση συμμετείχε και ο γκολκίπερ της ομάδας Νέων κάτω των 21 ετών, Πρίφτης.
ΝΟΛΜΠΕΡΤΟ ΣΟΛΑΝΟ:
Η ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ
Η άφιξη του Νολμπέρτο Σολάνο στη ΑΕΛ είναι φυσικό να απασχολεί θετικά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας μια και αρχηγοί εθνικών ομάδων δεν έρχονται τακτικά σε περιφερειακές ομάδας.
Ο Σολάνο λοιπόν έδωσε χθες μια συνέντευξη σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα (SPORT24) που ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα και τόνισε τα εξής:
* Υπήρχαν πληροφορίες, προτού μάθουμε για τη συμφωνία σας με την Λάρισα, ότι είχατε πρόταση από τον Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσμπάγια, αληθεύει κάτι τέτοιο;
«Ναι είναι γεγονός ότι μιλούσαμε μαζί για το ενδεχόμενο να πάω στην Κύπρο, αλλά εκείνη την περίοδο είχα μια σπουδαία πρόταση και από την Αμερική ( Λ.Α. Γκάλαξι), όμως οι διαπραγματεύσεις αργούσαν και έτσι έμειναν πίσω τα πράγματα».
* Η Λάρισα πότε μπήκε στο κόλπο της απόκτησής σας;
«Σχεδόν παράλληλα με αυτήν της Ανόρθωσης όμως έπρεπε να σκεφτώ περισσότερο σαν επαγγελματίας και έτσι παρά το γεγονός ότι η Κυπριακή ομάδα θα έπαιζε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εγώ ήθελα να πάω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, και είναι αλήθεια ότι η Super League είναι λίγο καλύτερη από το πρωτάθλημα της Κύπρου».
* Η απόφασή σας να αφήσετε την Πρέμιερ Λιγκ μετά από δέκα επιτυχημένα χρόνια είναι δύσκολη για εσάς;
«Για να είμαι ειλικρινής δεν ήταν και τόσο δύσκολη από τη στιγμή που είχα τη στήριξη της οικογένειάς μου σε αυτή την απόφαση, μάλιστα η γυναίκα μου ήθελε πολύ να έρθουμε στην Ελλάδα έτσι είχα έναν παραπάνω λόγο να έρθω εδώ».
* Υπήρχαν άλλες προτάσεις για εσάς εκτός από τη Λάρισα και την Ανόρθωση; Είχε ακουστεί ότι ενδιαφέρθηκαν για εσάς κάποιες ομάδες από την Πρέμιερ, όπως και άλλες μεγάλες ομάδες εδώ στην Ελλάδα.
Ναι υπήρχαν πολλές προτάσεις από διάφορες ομάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, αλλά κάποιες από αυτές άργησαν να εκδηλωθούν, ενώ άλλες έμειναν μόνο στα λόγια».
*Στο παρελθόν υπήρξατε συμπαίκτης με τον Νίκο Νταμπίζα στην Νιούκαστλ, μιλήσατε μαζί του πριν αποφασίσετε να έρθετε στη Λάρισα, και τι σας είπε εκείνος;
«Μιλήσαμε μαζί αρκετές φορές και μου έδωσε να καταλάβω ότι η Λάρισα είναι ένας σύλλογος με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες, έτσι το θεώρησα σαν μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου να έρθω στην Ελλάδα και να δουλέψω σκληρά, έτσι ώστε προοδεύσω και εγώ μαζί με τον σύλλογο».
* Είσαστε πλέον στην Ελλάδα κοντά ένα μήνα, ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από τη χώρα μας, και τι σας αρέσει περισσότερο;
«Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ και πραγματικά διαπιστώνω ότι είναι μια πολύ όμορφη χώρα με εκπληκτικό καιρό, ενώ και η Αθήνα μου αρέσει αρκετά καθώς πρόκειται για μια μεγάλη πόλη που έχει τα πάντα, όπως και η Λάρισα φυσικά που όμως είναι σαφώς πιο ήσυχη, κάτι όμως που βοηθάει έναν επαγγελματία να προσηλωθεί στους στόχους του, εξάλλου εγώ δεν ήρθα για διακοπές στην Ελλάδα αλλά για να κερδίσω τίτλους».
* Ποιοι είναι οι στόχοι σας με την ομάδα της Λάρισας, τι θέλετε να πετύχετε με την παρουσία σας στην ομάδα;
«Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε τίτλους καθώς το Ελληνικό πρωτάθλημα έχει δυνατές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, τις οποίες έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν, όμως αν δουλέψεις σωστά και βάλεις στόχους τότε μπορείς να πετύχεις τα πάντα, ειδικά αν έχεις και τη στήριξη του κόσμου και απ' ότι είδα η Λάρισα έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό της».
* Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο της Λάρισας ενόψει της νέας σεζόν;
«Θέλω να τους πω να έχουν υπομονή καθώς όλοι μας προσπαθούμε για να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν, σκοπός μας είναι να δουλέψουμε σαν επαγγελματίες και να τους κάνουμε να νιώσουν περήφανοι και ευχαριστημένοι με το θέαμα που θα παρακολουθούν, και όταν γίνει αυτό τότε θα έρθουν και οι τίτλοι».
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Στην Εθνική ομάδα της χώρας του κλήθηκε ο Περουβιανός σούπερ σταρ της ΑΕΛ Νολμπέρτο Σολάνο, για τους αγώνες της εθνικής Περού με την Βενεζουέλα (6/9) και την Αργεντινή (10/9) για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου του 2010. Κάτι απόλυτα αναμενόμενο, αφού ο μέσος της θεσσαλικής ομάδας επιθυμούσε να συνεχίσει να βοηθάει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.
Θα φύγει μετά τον αγώνα με τον Θρασύβουλο και θα επιστρέψει λίγο πριν το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης στις 14 Σεπτεμβρίου.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ
Για τον συγκεκριμένο αγώνα ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας των οποίων οι κάτοχοι μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες τους καθημερινά από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, «Vissini Store» στην οδό Μανωλάκη 1.
Ταυτόχρονα, την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Αλκαζάρ εισιτήρια για όλες τις θύρες που κοστίζουν από 8 έως 30 ευρώ.
Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας από τις 6 Αυγούστου και μετά, θα ενημερωθούν για την παραλαβή της κάρτας τους με νεότερη ανακοίνωση. Ενόψει της φιλικής αναμέτρησης της με την Καβάλα, μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο επιδεικνύοντας την αντίστοιχη απόδειξη αγοράς. Αντίθετα, οι άμεσα δικαιούχοι που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τον εν λόγω φιλικό αγώνα, παρακαλούνται να σπεύσουν για την παραλαβή της κάρτας, ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα δημιουργίας κωλύματος κατά την είσοδό τους στο Αλκαζάρ την ερχόμενη Κυριακή.
 
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ
Οι μεταγραφικές κινήσεις
* ΚΑΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
 
Επέστρεψε στην Αθήνα χθες από τα Χανιά που κάνει τις διακοπές του ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης και πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με τρεις παίκτες για την απόκτηση ενός που θα ενισχύσει την ομάδα.
Χθες υπήρξε και πληροφορία για τον παίκτη του Παναθηναϊκού Δημήτρη Παπαδόπουλο που ήταν η μοναδική περίπτωση που διαψεύστηκε επίσημα από την ΠΑΕ λέγοντας ότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
 
Παράδοση αυτοκινήτων
συνέχεια στην ΑΕΛ
Δεύτερη φάση παράδοσης των αυτοκινήτων στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας σήμερα στις εγκαταστάσεις της «HYUNDAI ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» (3ο χλμ. Λάρισας – Αθήνας), που στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά την προσπάθεια της ΑΕΛ με την ιδιότητα του επίσημου συνεργάτη. Μετά από τους Νολμπέρτο Σολάνο, Ματσέι Ζουράφσκι και Μπο Μπένζα, οι οποίοι πλέον έχουν στη διάθεσή τους ένα ολοκαίνουριο Hyundai Tucson, ο Χρήστος Μουρίκης, άμεσος συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και οι ποδοσφαιριστές Μαρτσέλο Σαρμιέντο, Ματίας Ιγκλέσιας, Φακούντο Πάρα, Κρίστιαν Βέμπερ, Μαουρίτσιο Φεράρι, Ντίνο Σέρεμετ παρέλαβαν από τα χέρια της κ. Βάγιας Νασιακοπούλου τα κλειδιά για 4 Hyundai i30 και 3 Hyundai Getz, δύο μοντέλα ιδιαίτερα χρηστικά και ιδανικά για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass