ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ

Προχωράει το γήπεδο

* ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2008 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:33
Οι παίκτες μπορεί να είχαν χθες ρεπό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι στην ομάδα όλα ήταν σε... ηρεμία.
Ο πρόεδρος της ομάδας, Κωστής Πηλαδάκης, εκτός από τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, όπου συζήτησαν και θέματα της Λίγκα (μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος της ΑΕΛ είναι και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα), είχε επαφές και για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα έχει δοθεί η μελέτη εφαρμογής για το σκέπαστρο του νέου γηπέδου, η οποία αναμένεται να τελειώσει μέχρι τέλη Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου.
Η συγκεκριμένη μελέτη θεωρείται η πιο βασική, καθώς το γήπεδο προβλέπεται να έχει σκέπαστρο σχεδόν σε όλα του τα σημεία, κάτι το οποίο γίνεται για πρώτη φορά σε γήπεδο της περιφέρειας.
Μόλις η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ παραλάβει τη συγκεκριμένη μελέτη, θα προκηρύξει διαγωνισμό για την κατασκευή τού γηπέδου, όπου η χρηματοδότηση θα γίνει με ομολογιακό δάνειο ιδιωτικής τράπεζας (MARFIN). Οι όροι του ομολογιακού δανείου (π.χ. τοκομερίδια) θα ανακοινωθούν από  την τράπεζα.
Στη συνέχεια (υπολογίζεται τέλος Νοεμβρίου), θα κατατεθούν όλες οι μελέτες στην Πολεοδομία του Δήμου για έκδοση άδειας κατασκευής του γηπέδου και των εμπορικών χώρων. Με βάση το χρονοδιάγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι εργασίες κατασκευής του νέου γηπέδου θ’ αρχίσουν στα μέσα Φεβρουαρίου (το αργότερο αρχές Μαρτίου), με στόχο η λαρισινή ομάδα την περίοδο 2010-2011 ν’ αγωνιστεί από την έναρξη του πρωταθλήματος στο νέο της γήπεδο (το χειρότερο σενάριο θέλει να χάνει μία ή δύο αγωνιστικές, αν το συγκεκριμένο αρχίσει πριν τις αρχές Σεπτεμβρίου).
Η ουσία είναι ότι το θέμα του γηπέδου δείχνει να μπαίνει στην τελική ευθεία.
ΦΙΛΙΚΟΣ
Την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει φιλικός αγώνας τής ΑΕΛ με ρουμανική ομάδα, που φήμες θέλουν να είναι η Ραπίντ Βουκουρεστίου (θα παίξει την Παρασκευή φιλικό με τον Ηρακλή), αν και η ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε ότι πρόκειται για άλλη ομάδα που θ’ ανακοινωθεί πιθανότατα σήμερα.
Στο παιχνίδι αυτό ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σολάνο, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του (Περού) για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass