ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 6-5 πεν.

Ο παλιός είναι αλλιώς...

* ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ 30’ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2008 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:38
 Φιλική αναμέτρηση μεταξύ Παλαιμάχων και Νέων της Ομόνοιας διεξήχθη χθες στο γήπεδο Ν. Πολιτείας. Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων με την επωνυμία «Ελευθέρια 2008» που τελούν υπό την αιγίδα τού Δήμου Λαρισαίων και τον παρακολούθησαν πλήθος κατοίκων της περιοχής. Τιμητική συμμετοχή στο παιχνίδι είχε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης ο οποίος αγωνίστηκε για μισή περίπου ώρα με την ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κ. Σαμουρέλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Οικονόμου και Λάτσιος.Φυσικά σε τέτοια παιχνίδια το μόνο που δεν μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο για την ιστορία θα αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας με σκορ 6-5 στα πέναλτι. Οι δύο αντίπαλοι στην κανονική διάρκεια του αγώνα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.
Το παιχνίδι διηύθυνε με επιτυχία ο μη εν ενεργεία διαιτητής κ. Θοδωρής Μάνος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την αναμέτρηση οι μικροί ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου παρουσίασαν στους παρευρεθέντες ένα ειδικό πρόγραμμα επιδείξεων.
Από την πλευρά του το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας ευχαριστεί το 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.
ΝΕΟΙ: Στεφούδης, Κυριαζής, Μούτσα, Αλεξανδράκης, Χατζηρούφας, Παπαθανασίου, Κωστούλας Ι, Ζδράλης Β., Τζήμας, Βελετάνης, Αγγελής (Νάνης, Γκομοσίδης, Νιαβής, Κωστούλας ΙΙ, Καραγιάννης, Διβανές)
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Λαζαρίδης, Πουτακίσδης, Αναγνώστου, Αγγέλης, Κουλαξής, Τζανακούλης, Καββαδίας, Βασιλόπουλος, Κολαξής, Μπουκουβάλας, Πάκος (Γεωργούλας, Παπαγιαννούλης, Καραγιάννης Γ., Ζδράλης Κ., Μπλιούμπας).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass