Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ «Ε.τ.Δ.»

«Κάθε μέρα προοδεύουμε»

* «Ο ΜΕΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ»

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2008 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:43
Δέκα μέρες μένουν περίπου για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 και η ΑΕΛ - Γ.Σ. δείχνει να βρίσκει ρυθμούς, αν κρίνουμε από τις δύο συνεχόμενες νίκες στα φιλικά παιχνίδια με Τρίκαλα 2000 και Ηρακλή εκτός έδρας.
Οι «βυσσινί» είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα της Α1 στις 11 Οκτωβρίου; Πιο αρμόδιος να απαντήσει είναι ο τεχνικός Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος χθες μιλώντας στην «Ε.τ.Δ» είπε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου γιατί κάθε μέρα διαπιστώνω πρόοδο και αυτό είναι αποτέλεσμα πολύ καλής δουλειάς και της δίψας των παικτών να παίξουν μπάσκετ ανταποκρινόμενοι στο νεαρό της ηλικίας τους.
* Είδατε τον Μέχια στο προχθεσινό φιλικό με τον Ηρακλή; Είναι η τελική σας επιλογή;
«Μάλλον είναι ο παίκτης που θέλαμε. Είναι έμπειρος, ξέρει μπάσκετ και προχθές έπαιξε ένα δεκάλεπτο χωρίς να έχει κάνει ούτε προπόνηση. Έμαθε από το... πινακάκι τα συστήματα και έδειξε αμέσως ότι αφοσιώνεται στην ομάδα. Πρέπει, όμως, να τον δούμε και σε άλλα παιχνίδια».
* Ποιο είναι το πρόγραμμα για τη συνέχεια;
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να μπορέσουμε να προπονηθούμε στο Κλειστό της Νεάπολης και να μην πηγαίνουμε στο Αλκαζάρ. Από κει και πέρα το Σαββατοκύριακο θα δώσουμε ένα δυνατό φιλικό εκτός έδρας μια και το πρώτο παιχνίδι της περιόδου είναι εκτός έδρας και είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Μπαίνουμε από την αρχή στα δύσκολα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Η ομάδα της ΑΕΛ - Γ.Σ. δεν αποκλείεται στα μέσα της εβδομάδας να δώσει και ένα φιλικό με τα Τρίκαλα 2000 σε ανταπόδοση του φιλικού της περασμένης Παρασκευής στα Τρίκαλα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass