ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΘΕΣ Η ΟΜΑΔΑ

Αυτή η ΑΕΛ ΓΣ είναι… οικογένεια

ΛΑΤΣΙΟΣ: «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ»

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2008 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:44
 Λίγες ημέρες απέμειναν για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α1 και η ΑΕΛ ΓΣ προέβη χθες σε μια εκδήλωση (την οποία παρουσίασε ο συντάκτης της «Ε», Σωτήρης Κέλλας) που πραγματικά έστειλε μηνύματα οικογενειακής ενότητας προς κάθε κατεύθυνση. Σε μια αίθουσα, λοιπόν, του ξενοδοχείου «Διόνυσος» πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των «βυσσινί» παικτών κυρίως αλλά και του προπονητικού τιμ και το βασικό σύνθημα της φετινής ομάδας δεν είναι άλλο από το «επιμένουμε ελληνικά…» το οποίο ανάφερε για μια ακόμη φορά και ο πρόεδρός της Γιάννης Λάτσιος. Στη ζεστή αυτή εκδήλωση έδωσαν το «παρών» (εκτός από τη διοίκηση του συλλόγου) αρκετά σημαντικά πρόσωπα από τον αθλητικό και όχι μόνο χώρο. Συγκεκριμένα εκεί παρευρέθηκαν: ο διοικητής της 1ης Στρατιάς κ. Φράγκος Φραγκούλης, οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Χρήστος Κέλλας, Βάιος Κυριτσάκας, ο προϊστάμενος του γραφείου Φυσική Αγωγής κ. Βασίλης Κούργιας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κώστας Πηλαδάκης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ. Ηλίας Φασούλας, ο διευθυντής της τράπεζας FBP κ. Δημήτρης Φιλιππίδης, ο διοικητικός της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Γιώργος Κοντονάσιος, ο διοικητικός της ΕΣΚΑΘ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Τάσος Τριανταφύλλου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ κ. Τάκης Ζάμπας, ο χορηγός της ομάδας κ. Μόζας. Επίσης τηλεγράφημα απέστειλε ο υφυπουργός Δημόσιας Διοίκησης κ. Χρήστος Ζώης, που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ: «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»
Στο μήνυμα που είχε εκπέμψει πριν καιρό επέμεινε και χθες ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Λάτσιος, και δεν είναι άλλο από το «επιμένουμε… ελληνικά». Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που μας τιμούν και φυσικά τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Η φετινή ομάδα είναι ένα πείραμα πάνω στο οποίο θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας στο τέλος της χρονιάς και θα δούμε την πορεία μας για τα επόμενα χρόνια. Σας θέλουμε όλους σας βοηθούς μας, επιθυμούμε ένα γεμάτο γήπεδο αφού αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο για μας, οι φίλαθλοί μας. Τη Λάρισα τη χαρακτηρίζω την κορυφαία περιφερειακή πόλη σε ,τι αφορά στον αθλητισμό, στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Συγχαίρω με την ευκαιρία τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα και πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Κώστα Πηλαδάκη, που είναι εδώ κοντά μας, για την τριετή συνεργασία με τον ΟΠΑΠ και προσδοκούμε και εμείς να πετύχουμε το ίδιο σε ό,τι αφορά στον ΕΣΑΚΕ, αφού αυτό θα έχει πολλά οφέλη. Πιστεύουμε και εμείς να πετύχουμε κάτι καλό».
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: «ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΥΡΝΑΩ…»
Σε αυτό που του λένε οι φίλοι, και δεν είναι άλλο από το γεγονός πως γύρισε ξανά στη Λάρισα, στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ΑΕΛ ΓΣ, Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Μου έχουν πει όλοι οι φίλοι πολλές φορές, όπου και να πας στη Λάρισα θα καταλήξεις. Όποια διαδρομή και να ακολουθήσω ίσως εδώ κλείσω την καριέρα μου. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω φίλους και να ξεπεράσει η ομάδα κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Έχω βοηθηθεί στην Λάρισα οικονομικά και επαγγελματικά και ήθελα να ανταποδώσω. Το εγχείρημα είναι πρωτοποριακό. Πιστεύω στον Έλληνα αθλητή και πιστεύω πως η προσπάθεια αυτή θα ευοδωθεί. Μακάρι αυτό το μοντέλο να το ακολουθήσουν και άλλες ομάδες. Οι παίκτες θεωρώ ότι θα με δικαιώσουν και θα κλείσουν πολλά στόματα. Καλή επιτυχία και στην ποδοσφαιρική ομάδα αφού είμαστε όλοι φαν της εδώ και πολλά χρόνια. Ευελπιστούμε και στην βοήθεια του κόσμου, άλλωστε και εμείς το αλογάκι έχουμε στο στήθος μας».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΠΠΑΣ: «ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ»
Το απόλυτο των δυνατοτήτων τους υποσχέθηκε, πως θα δίνουν όλοι οι παίκτες της ομάδας, ο αρχηγός Γιάννης Λάππας: «Ως εκπρόσωπος των παικτών υποσχόμαστε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ακούγοντας τον προπονητή μας για να κάνουμε μια ομάδα αντάξια του ονόματος της ομάδας που εκπροσωπούμε. Κάνω έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει αυτή τη νεανική ομάδα. Οι φίλαθλοι και η συμπαράστασή τους θα είναι το μεγαλύτερο εφόδιο για μας για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας».
ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΛΕΛΟΥΔΑ
Τα ευχάριστα νέα όμως ήρθαν από τον αναπληρωτή διευθύνων σύμβουλο και υπεύθυνο των Οικονομικών της ΑΕΛ ΓΣ, Μανώλη Λελούδα, ο οποίος μίλησε για κάποια σημαντικά θέματα που απασχολούν την ομάδα. Για το θέμα του ΟΠΑΠ είπε πως θα συσταθεί τριετές συμβόλαιο και ο ίδιος βρίσκεται στην επιτροπή για τους όρους της συμφωνίας. Για τον Λαμπρόπουλο και τον Ζάρα ανέφερε πως εκδικάστηκε χθες η υπόθεσή τους στο ΑΣΕΑΔ. Για τον Ζάρα τα 15 ερωτήματα της δικαστικής αρχής ήταν όλα υπέρ, και του Λαμπρόπουλου, ένα μόνο υπό αμφισβήτηση.
Εν τέλει ευχαρίστησε τις διοικήσεις του Άρη και του Ολυμπιακού για τη συνεργασία αλλά και υπογράμμισε πως η ΚΑΕ ΑΕΛ ΓΣ θα προσπαθήσει να μην συμπίπτουν οι ώρες τηλεοπτικών μεταδόσεων με αυτές της ποδοσφαιρικής ομάδας.
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ
Στα αγωνιστικά νέα τώρα αύριο το πρωί η ΑΕΛ ΓΣ θα αναχωρήσει για την Αθήνα με σκοπό να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο θα είναι αύριο στις 17.00 με το Παγκράτι και το δεύτερο τη Δευτέρα στις 17.00 με το Αιγάλεω.
 
 
Η ΑΕΛ ΓΣ 2008 -2009
4. Ματαλόν Μάριος 
5. Μέχια Σάμι 
6. Ζάρας Θοδωρής
7. Καραδολάμης Δημήτρης
8. Αποστολίδης Γιώργος
9. Μανωλόπουλος Σωτήρης 
10. Παπανικολάου Χρήστος 
11. Λαμπρόπουλος Φώτης 
12. Τσαϊρέλης Μιχάλης
13. Καραβανάς Παναγιώτης
14. Λάππας Γιάννης
15. Φράνσις Τορίν
16. Μπρόζος Γιώργος
18. Παπακώστας Φάνης
 
ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ
Προπονητής: Αλεξανδρής Βαγγέλης 
Α' Βοηθός Προπονητή: Λιάγκας Θρασύβουλος 
Β' Βοηθός Προπονητή: Μαϊστρένκο Βλαδίμηρος  
Μάνατζερ Ομάδας: Καταραχιάς Βασίλης  
Γιατρός: Τσαγκάλης Αντώνης   
Γυμναστής: Μητσόπουλος Βασίλης   
Φυσιοθεραπευτής: Βασιλείου Χρήστος   
Φροντιστής: Γιατρόπουλος Γιώργος   
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass