ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ

Φιλικό και παρουσίαση

ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2008 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:44
 Κάθε φιλικό και καλύτερα. Ο λόγος για την Ολύμπια που στο προχθεσινό ματς με τον Κολοσσό στο κλειστό του Αλκαζάρ έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Αν καταφέρει να δέσει απόλυτα και να αποβάλει κάποια «νεκρά» σημεία τότε δεν αποκλείεται να μιλάμε για την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μιας και το υλικό που διαθέτει είναι όντως απο τα καλύτερα στην Α1.
Τελευταίο εξάλλου φιλικό για τους «πορτοκαλί» θα είναι τη Δευτέρα κόντρα στην ΑΕΚ. Η λαρισινή ομάδα θα παίξει ένα παιχνίδι (18.00) που θα αποτελέσει ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος (στην πρεμιέρα παίζει με τα Τρίκαλα στη Λάρισα).
ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ MULTISPOT
Εν τω μεταξύ η Ολύμπια ανακοίνωσε χθες τη συνεργασία της με την εταιρία Multispot. Μάλιστα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ Ολύμπια Athienitis και η εταιρία αθλητικού μάρκετινγκ multispot, ενώνουν τη δυναμική τους και το πάθος τους για τον αθλητισμό μέσω μιας δυνατής εμπορικής συνεργασίας.
Πριν το φιλικό με την ΑΕΚ, θα λάβει χώρα η παρουσίαση της εμπορικής συνεργασίας της ΚΑΕ Ολύμπια Athienitis και της multispot , σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ΕΑΚ Νεάπολης στις 17.00.
Η multispot δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του αθλητικού marketing από το 2000. Η δυναμική πορεία αυτών των 8 ετών την έχουν καταξιώσει ως μια από τις πλέον σύγχρονες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου της, καθώς παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και καλύπτει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του αθλητικού περιβάλλοντος».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass