ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ... ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΑΕΚ

Ημέρες ηρεμίας στην ΑΕΛ

* ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ U-21

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2008 0:07 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:47
Ημέρες ξεκούρασης και ηρεμίας περνούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, προετοιμαζόμενοι για τον αγώνα της επόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.
Ένα παιχνίδι το οποίο περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία οι φίλοι της «βασίλισσας», που θέλουν το πολυπόθητο «διπλό» για πολλούς λόγους, καθώς οι Αθηναίοι μάλλον βλέπουν υπεροπτικά, τον αντίπαλό τους.
Σε περίπτωση νίκης των «βυσσινί», το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, η οποία και θα χάσει πολύτιμο έδαφος στο να διεκδικήσει το ...πρωτάθλημα, που έχει ως στόχο.
Και βέβαια οι φίλαθλοί της μάλλον δεν θα μπορέσουν να... χωνέψουν νέα ήττα –τη δεύτερη συνεχόμενη- και μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ.
Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα θα είναι των Αθηναίων που θα έχουν το άγχος, σε αντίθεση με τους παίκτες της ΑΕΛ, οι οποίοι θα αγωνιστούν ελεύθερα και θα επιδιώξουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, δείχνοντας στον αγωνιστικό χώρο ότι καλύτερη ομάδα είναι αυτή από την πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου.
Αυτό άλλωστε αποτυπώνεται μέχρι τώρα και στο βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκα, όπου η ΑΕΛ ισοβαθμεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με την Ξάνθη.
Χθες πραγματοποιήθηκε πρωινή προπόνηση στο γήπεδο των Δένδρων και για σήμερα προβλέπεται εσωτερικό διπλό – με κλειστές πόρτες - με την ομάδα Νέων U-21, στις 10.30 το πρωί.
Να σημειώσουμε ότι ο Μπο Μπένζα κρίθηκε σκόπιμο μετά από κοινή απόφαση του τεχνικού επιτελείου και του ιατρικού τιμ της ομάδας να μεταβεί στο Βέλγιο, προκειμένου να εξεταστεί από χειρούργο ειδικευμένο σε τέτοιου είδους παθήσεις.
Όσον αφορά στον Γκουέλα, αναμένεται να έρθει στη Λάρισα αρχές της εβδομάδας και εφόσον πάρει τα απαραίτητα έγγραφα από την Κροατία.
ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ - ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε σε φιλικό αγώνα στη Σόφια 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας. Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Μιχαήλοφ (πεν, 29΄), Αποστόλοφ (79΄), ενώ για την εθνική μας μείωσε ο Αθανασιάδης στο 86΄. Η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε δοκάρι με τον Μήτρογλου στο 35΄ και σημαντικές ευκαιρίες με τους Κουτσιανικούλη, Μήτρογλου, Αποστολόπουλο.
Με την Εθνική αγωνίστηκαν και οι Μπουκουβάλας, Λαμπρόπουλος της ΑΕΛ, από ένα ημίχρονο.
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ: Ανδρούτσος (46΄ Στρατηλάτης), Μπουκουβάλας (46΄ Ριζογιάννης), Σιάκας, Αποστολόπουλος (77΄ Σιόβας), Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος (64΄ Γεωργίου), Γιάντσης (46΄ Λαμπρόπουλος), Πλιάτσικας, Μήτρογλου (64΄ Αθανασιάδης), Δημούτσος (46΄ Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης (64΄ Κατσικογιάννης).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass