Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΕ 2-1

Μεγάλη έκπληξη στους Χαλκιάδες

* ΕΝΩ Ο ΑΟ ΡΑΨΑΝΗΣ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ «ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ-ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ» ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΜΕ 1-0

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2008 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:50
Η μεγάλη έκπληξη στη χθεσινή 4η αγωνιστική του κυπέλλου ΕΠΣΛ με την οποία ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων έγινε στους Χαλκιάδες όπου ο τοπικός Μ. Αλέξανδρος απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης τον κατά τρεις κατηγορίες μεγαλύτερο Αχιλλέα Φαρσάλων κερδίζοντας με 2-1.
Έκπληξη είχαμε και στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» όπου ο ΑΟ Ραψάνης επικράτησε του κατά μία κατηγορία μεγαλύτερου Τοξότη Λάρισας στις καθυστερήσεις με 1-0.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ο Πυργετός επικράτησε του Αμπελωνιακού που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με 1-0, ο Απόλλων Λάρισας νίκησε την ΑΕΛ Νέων με το ίδιο σκορ ενώ στον Τύρναβο η ομώνυμη ομάδα συνέτριψε την Αναγέννηση Ευαγγελισμού με 7-0.
Η ΑΕΔ Νίκαιας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο α’ ημίχρονο κατάφερε στην επανάληψη να «λυγίσει» την αντίσταση της Αμυγδαλέας κερδίζοντας με 3-1, ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε μέσα στην Αγιά η ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου με 2-0 επί του Δωτιέα. Τέλος στην Ελασσόνα η τοπική ομάδα επικράτησε της Δόξας Αργυροπουλίου με το ευρύ 4-0.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ. 1
ΕΡΑΣ. ΑΕΛ 0
Το γκολ του Νάστα στο 37’ αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη και μαζί την πρόκριση στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας που υποδέχθηκε την ΑΕΛ Νέων.
Δυνατό παιχνίδι, φτωχό ωστόσο σε φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τους φιλοξενούμενους να φαίνονται κατά διαστήματα.
Η φάση που έκρινε το παιχνίδι ξεκίνησε με τη σέντρα του Κολοβού από τα δεξιά, και ολοκληρώθηκε με την καρφωτή κεφαλιά του ξεμαρκάριστου μέσα στην περιοχή Νάστα.
Δύο πολύ καλές στιγμές με τον Μπίμπα στο 68’ και στο 69’ πέρασαν ανεκμετάλλευτες για τους γηπεδούχους ενώ στο 90’+3’ ο Κιος με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μπουμαρσόπουλου και των βοηθών του κ. Βασιλού και Καραθάνου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ.: Ποποβίδης, Κολοβός, Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Πολύζος, Γιοβανόπουλος, Νάστας (63’ Μπούζας), Βαρσάμης, Καραθάνος (72’ Μητσιάκος), Μπέης (70’ Μαυρουδής), Μπίμπα.
ΑΕΛ ΝΕΩΝ: Πρίφτης, Μπουρουζίκας, Τηλιόπουλος (46’ Καραγιάννης), Καρατέεφ, Κιος, Μεζίνι (74’ Αλεξόπουλος), Μπάρδας, Ελευθεριάδης, Λύτρας (55’ Βούζας), Σιατραβάνης, Ζάγκος.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 7
ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ 0
Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Τυρνάβου η οποία σε ρυθμό ρελαντί επικράτησε του Ευαγγελισμού με 7-0.
Τα γκολ πέτυχαν οι Χατζηλιόντας (25’, 31’), Κουρδής (55’, 62’), Κατσαβός (68’), Κούρο (75’) και Νάτσης (84’).
Από ένα δοκάρι είχαν οι Χατζηλιόντας και Νάτσης.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Κιόρογλου, Σιαφαρίκας (46’ Γρηγορίου), Κωτούλας, Συρούκης, Αθανασούλης, Κουρδής, Κοκόμπελης, Κατσαβός, Χατζηλιόντας, Ιορδανίδης (46’ Νάτσης), Ζαφειράκης (50’ Κούρο).
ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ: Σαπουνάς, Ανδρέου, Αργυρίου, Καρκαμπέτας, Τσιπλικιάρης, Λιόλιος (46’ Νούσιας), Καρέλας, Γκαλίτσιος, Τσιαντούλας (75’ Κοντός), Μαυρίδης, Χανανάς (60’ Φωτίου).
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ 3
ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ 1
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος στο ποδόσφαιρο από το να υποτιμήσεις τον αντίπαλό σου. Παρά λίγο λοιπόν η ΑΕΔ Νίκαιας να πέσει σ’ αυτήν την παγίδα αφού πήρε αψήφιστα το παιχνίδι με τον Αετό Αμυγδαλέας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25’ με τον Σιούτα Δ/Β και η ατμόσφαιρα πάγωσε προς στιγμήν στο γήπεδο Νίκαιας. Οι γηπεδούχοι αναθεώρησαν αμέσως κάποια πράγματα άρχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να ανατρέψουν στην επανάληψη την εις βάρος τους κατάσταση. Έτσι στο 57’ ο Χριστοδούλου ισοφάρισε σε 1-1 ενώ στο 76’ και στο 82’ ο Τριανταφυλλόπουλος σφράγισε τη νίκη της ομάδας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 85’ ο τερματοφύλακας της ΑΕΔ Νίκαιας Μαγαζιώτης, απέκρουσε πέναλτι του Μητράκα.
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ: Μαγαζιώτης, Μέκρας, Ψαρούλης, Κοτούμπας, Κυρίτσης, Κουτσώνας, Κακαγιάννης, Μηλιώνης (35’ Τυρίμου), Τριανταφυλλόπουλος, Σιαμαντούρας (55’ Χριστοδούλου), Χατζής (80’ Βέργος).
ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ: Νιαβής, Κασιδιάρης, Παζάρας, Λυκοκώστας, Χρυσός, Οικονόμου, Πολύζος, Μητράκας, Μπάγκας (60’ Σιούτας Δ/Σ), Σιούτας Δ/Β, Τζιάτζιος (20’ λ.τ. Συμεωνίδης, 70’ Σκούπρας).
ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ
Ο Ι. ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ
Ο Γιάννης Μπαλοδήμος είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Αχιλλέα Μαστοροδήμου στην τεχνική ηγεσία του Αετού Αμυγδαλέας. Μάλιστα ο νέος τεχνικός του Αετού, κοουτσάρησε στον χθεσινό αγώνα κυπέλλου για πρώτη φορά την ομάδα.
ΔΩΤΙΕΑΣ 0
ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ 2
Όντας πιο ουσιαστική η ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου κατάφερε να περάσει αλώβητη από την Αγιά και να θέσει εκτός συνέχειας το Δωτιέα. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Μάριου Πετσούλα αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πήρε δίκαια την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3’ ο Γεωργίου με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φιλιππούλη, ενώ στο 48’ ο Νεμπεγλέρας με δυνατό μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
ΔΩΤΙΕΑΣ: Ντακούλας, Μπασιανάς, Γούτος, Ντούμος, Στεφάνοφ, Παπαδημητρούλας (3’ λ.τ. Γάλλος), Ρούντας, Φουκαλάς, Κυριάκος, Παπακωνσταντίνου (46’ Ρακιτζόγλου), Σιμούλης (35’ λ.τ. Τσέλι).
ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ: Κρομύδας, Κουσιάς, Μήτας, Γεωργίου (60’ Σαγώνας), Τζιλάκας, Τριτάρης, Καπουράνης, Νεμπεγλέρας, Βλασιάδης (65’ Πεζής), Φιλιππούλης (70’ Νεράτζης), Σκορδίλης.
ΤΟΞΟΤΗΣ 0
ΑΟ ΡΑΨΑΝΗΣ 1
Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μια κατηγορία (ο Τοξότης παίζει στην Α΄ και η Ραψάνη στην Α1) ωστόσο την πρόκριση την πήρε η Ραψάνη και μάλιστα στις καθυστερήσεις. Στο χθεσινό ματς που διεξήχθη στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης» για εννενήντα λεπτά η δεν υπήρξε κάποιο τέρμα - με τις ευκαιρίες να είναι μοιρασμένες- και όλα έδειχναν πως θα πήγαινε στην παράταση, ο Μιχάλης είχε... αντίθετη άποψη και με το τέρμα που σημείωσε στις καθυστερήσεις έδωσε την πρόκριση στη Ραψάνη.
Βέβαια για τη συγκεκριμένη φάση οι άνθρωποι του Τοξότη «φωνάζουν» πως ο παίκτης της Ραψάνης πήρε την μπάλα με το χέρι του και πως υπήρχε φάουλ.
ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
6΄ Εκτέλεση κόρνερ του Τόλια, κεφαλιά του Λιλολάρι λίγο πάνω απ΄ το οριζόντιο δοκάρι.
8΄ Σέντρα του Κολοβού από δεξιά, κεφαλιά απ΄ τον Μαύρο μπλόκαρε δύσκολα ο Καραποστόλης της Ραψάνης.
16΄ Διαγώνιο σουτ του Χριστοδούλου, πέρασε συρτά λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
18΄ Ασίστ του Φαρμάκα για τον Τσαπράζη, αυτός σουτάρει πάνω απ΄ το οριζόντιο δοκάρι.
35΄ Ο Τσαπράζης εκτελεί απ΄ ευθείας φάουλ με δύναμη αλλά ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε με γροθιές.
56΄ Πολύ ωραία σέντρα του Βάρσου για τον Κατσαμάκα Αντ. αλλά το διαγώνιο σουτ του Ζολισταίου έφυγε άουτ.
70΄ Σουτ του Θανασάρα έξω από την περιοχή, έδιωξε με τις άκρες των δαχτύλων του ο Θεοδωρόπουλος του Τοξότη.
90΄+2΄ Ο Μιχάλης έκλεψε την μπάλα (οι άνθρωποι του Τοξότη ισχυρίζονται πως έγινε χέρι) και με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων γράφοντας το 0-1.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Κολοβός, Δαούλας (78΄ Παππάς), Λιλολάρι, Τζούνας, Τόλιας, Καραλής, Μαύρος (Δοξαριώτης 60΄), Μητρούσιας, Ποπέσκου, Παπαϊωάννου (60΄ Ράντζας).
ΡΑΨΑΝΗ: Καραποστόλης, Χριστοδούλου (75΄ Βάγιας), Κατσαμάκας Ιωάνν, Χατζηλιάδης Γιωργ., Φαρμάκας, Κατσαμάκας Αντ., Τσαπράζης (85΄ Χατζής), Δρογκούλας, Μιχάλης, Θανασάρας, Βάρσος.
ΠΥΡΓΕΤΟΣ 1
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ 0
Πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη στον Πυργετό, όπου η τοπική ομάδα κέρδισε το δυνατό Αμπελωνιακό, με σκορ 1-0.
Οι δύο ομάδες που ήταν και φιναλίστ στον τελικό κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Λ. στο στάδιο Αλκαζάρ, έδειξαν ότι δίκαια πρωταγωνιστούν στη Δ΄ και Α΄ τοπική κατηγορία, αντίστοιχα.
Το «χρυσό» γκολ για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 72΄, όταν από φάουλ του Βελετάνη, απέκρουσαν οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων και ο Λευτέρης Τέας με μονοκόματο αριστερό βολέ από 25 μέτρα περίπου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε την πρόκριση, στην ομάδα του.
Ο Αμπελωνιακός στάθηκε πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ ο Πυργετός αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής και έδειξε ότι διαθέτει πολλούς αξιόλογους παίκτες.
Μόλις στο 1΄, ο Παππάς με τακουνάκι τροφοδότησε τον Γεωργούλα, που σούταρε άουτ από καλή θέση.
Στο 28΄ ο Αμπελωνιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για ν΄ ανοίξει το σκορ, καθώς ο Καρέλιας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, κατέληξε κόρνερ.
Οκτώ λεπτά αργότερα στο 36΄, ο Τσώτσος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Πότση.
Όμως ο διαιτητής κ. Κακάνης είχε αντίθετη άποψη και «κιτρίνισε» τους Τσώτσο, Τσιανάκα.
Σε σέντρα του Μπασδέκη στο 42΄, ο Ψαρόμπας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 63΄, ο Βελετάνης έπιασε το σουτ και ο Ξεσφίγγης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 65΄ ο ρέφερι αρνήθηκε αυτή τη φορά πέναλτι υπέρ του Πυργετού, σε ανατροπή του Τέα από τον Τσώτσο.
Οι γηπεδούχοι στο 82΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Ζαφειρίου βγήκε τετ - α - τετ με τον Ξεσφίγγη και εκείνος με τα πόδια, απέκρουσε την μπάλα.
Και στο 88΄ ο Αμπελωνιακός άγγιξε το 1-1 καθώς Ιγγλέζος και Τσώτσος άλλαξαν θαυμάσια την μπάλα, όμως ο Τσώτσος που βγήκε απέναντι από τον Χρήστο Γκικούδη δεν κατάφερε να τον νικήσει αφού ο πορτιέρο του Πυργετού… διάβασε τη σκέψη του αντιπάλου του και μπλόκαρε σωτήρια την μπάλα.
Γενικά έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με την μπάλα να παίζεται πάνω κάτω, τον Πυργετό, να προσπαθεί να επιβάλει τον δικό του ρυθμό, αλλά και τον Αμπελωνιακό να έχει μια εξαιρετική παρουσία, δείχνοντας στοιχεία καλογυμνασμένου συνόλου.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο διαιτητής κ. Κακάνης ενώ είναι ένας καλός ρέφερι, χθες βρέθηκε σε κακή ημέρα και δεν ικανοποίησε.
Εκανε αρκετά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατελόγισε δύο πέναλτι - ένα για κάθε ομάδα - προσπαθούσε με λάθη να διορθώσει τα λάθη του και στις κίτρινες κάρτες, μάλλον ήταν υπερβολικός, τουλάχιστον σε δύο - τρεις από τις επτά συνολικά που έδειξε.
Αντίθετα, καλοί ήταν οι συνεργάτες του κ. Κυρίτσης, Ρεντόπουλος.
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν από τον Πυργετό οι Μπασδέκης (22΄), Πολύζος (52΄), Πότσης Χρ. (56΄), Κώτσιος (75΄), ενώ από τον Αμπελωνιακό οι Τσιανάκας (36΄), Τσώτσος (36΄), Κακαβίτσης (61΄)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΥΡΓΕΤΟΣ: (Ι. Αλεξούλης, Δ. Τσέτσιλας): Γκικούδης, Κώτσιος, Στεργίου, Μπασδέκης, Γεωργούλας (46΄ Πολύζος), Τέας, Ψαρόμπας (57΄ Βελετάνης), Παλάσης (46΄ Ζαφειρίου), Παππάς, Δάσσιος, Πότσης Χρ.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: (Τ. Μπεριτζάς, Τ. Κουρούτσαλης): Ξεσφίγγης, Γκόλτσιος, Τσιανάκας, Λιούσκας, Κολοβός (76΄ Αλεξανδρής), Τάνας (58΄ Γκαμπέτας), Τσώτσος, Καρέλιας (51΄ Ιγγλέζος), Νικούλι, Κακαβίτσης, Μπλέντι.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ 2
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. 1
Μεγάλη έκπληξη έγινε χθες στο γήπεδο Χαλκιάδων, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος παίζοντας με δύναμη, πάθος και αποφασιστικότητα, υπέταξε τον Αχιλλέα Φαρσάλων με 2-1 και τον απέκλεισε από την επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ.
Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή απόδοση, πήραν μεγάλη νίκη και πρόκριση, ενώ οι φιλοξενούμενοι που χρησιμοποίησαν αρκετούς αναπληρωματικούς δεν έπεισαν με την απόδοσή τους και δίκαια αποκλείστηκαν από το θεσμό του κυπέλλου.
Στο α΄ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ενώ στην επανάληψη ο Αχιλλέας είχε την υπεροχή αλλά ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Το σκορ άνοιξε ο Νασιούλας στο 8΄ με σουτ και ισοφάρισε στο 60΄ ο Κουντούρης με φοβερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το 2-1 έκανε με κεφαλιά ο Παπακων/νου στο 78΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νασιούλα. Στο 85΄ ο Αχιλλέας Φαρσάλων είχε δοκάρι με τον Παπαδημητρίου, ενώ στο 88΄ ο Νασιούλας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να αυξήσει τα τέρματα της ομάδας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους Χαλκιάδες απουσίαζαν οι Τυχάλας και Τασιόπουλος.
Πολύ καλή η διαιτησία των Καραβασίλη (διαιτητής), Ακρίβου και Καραμπούλα (βοηθοί).
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Παπαϊωάννου, Κυριάκου (64΄ Αποστολίδης), Χάμος, Μπύρος, Τουρλακόπουλος, Καρακίτσιος, Τ. Αντωνιάδης, Παπακων/νου, Γκουρομπίνας (76΄ Ν. Αντωνιάδης), Κονατσιώτης (62΄ Μπασδάνης), Νασιούλας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. Κουτσοκέρας, Θεοδωρόπουλος, Καπετάνιος, Κουντούρης, Μπένος (46΄ Τζερεμές), Ζάρρας, Παπαευαγγέλου (75΄ Μακρυγιάννης), Παπαδημητρίου, Φλωρίνης, Μπουκουβάλας (75΄ Μόσιος), Ζαραμπούκας.
ΑΧ. ΜΠΑΚΑΛΕΞΗΣ
 
ΕΛΑΣΣΟΝΑ EXALCO 4
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ 0
Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα της Ελασσόνας Exalco πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, κερδίζοντας άνετα τη Δόξα Αργυροπουλίου με 4-0.
«Πονοκέφαλος» για τους Ελασσονίτες, ενόψει του ντέρμπι με τη Νίκαια, ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ της Α’ ΕΠΣΛ Παν. Φουσίκα, που αναγκάστηκε να αποχωρήσει υποβασταζόμενος, λίγο πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
3’: Ευκαιρία για την Ελασσόνα να ανοίξει το σκορ με τον Φουσίκα, που από καλή θέση σουτάρει άουτ.
17’: Ωραίο σουτ του Αναστασιάδη υποχρεώνει το τερματοφύλακα του Αργυροπουλίου σε σωτήρια απόκρουση.
35’: Καλή προσπάθεια από δεξιά του Μπέλτσιου των φιλοξενουμένων, που σουτάρει, αλλά ο Νούσιας πέφτει και μπλοκάρει.
39’: Σουτ του Στατήρα, και ο Νούσιας πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση.
45’: Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, ο Πρακατές με δυνατό έξυπνο σουτ κάνει το 1-0 .
61’: Υπέροχη φάση και διπλή ευκαιρία για την Ελασσόνα να επιτύχει τέρμα. Ο Νάνος πασάρει στον Πρακατέ, που σουτάρει και αποκρούει ο τερματοφύλακας Χατζής, ενώ στη συνέχεια της φάσης σουτάρει ο Τζιόλας και αποκρούει και πάλι σωτήρια ο πολύ καλός Χατζής, πέφτοντας στη γωνία.
67’: Δυνατό σουτ του Αναστασιάδη κάνει το 2-0 .
68’: Ο εξαιρετικός Νάνος χάνει διπλή ευκαιρία να αυξήσει το δείκτη του σκορ, αφού δυο συνεχόμενα σουτ που επιχείρησε, αποκρούστηκαν και πάλι από τον τερματοφύλακα του Αργυροπουλίου.
69’: Μακρινό δυνατό του Θανάση της Ελασσόνας βρίσκει το δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων και η μπάλα φεύγει άουτ.
80’: Ο Πρακατές βγάζει ωραία μπαλιά στον νεοεισελθόντα προωθημένο Τσακνάκη, που με υποδειγματικό σουτ κάνει το 3-0.
85’: Ο τερματοφύλακας Χατζής ανατρέπει τον Τσακνάκη και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι, που εκτέλεσε ο Πρακατές και έγραψε το τελικό 4-0.
Καλύτεροι από την Ελασσόνα οι Νάνος, Πρακατές, Αναστασιάδης, ενώ από το Αργυροπούλι ο τερματοφύλακας Χατζής (...παρά τα 4 γκολ που δέχθηκε).
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από την Ελασσόνα ο Καρακάνος (47’) και από το Αργυροπούλι οι Σακελλαρίου (41’), Χατζής (85’).
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Χρ. Παπαδημητρίου, Δ. Γεωργάρας, Εμμ. Κουκλωμένος.. Οι φιλοξενούμενοι στο 48’ζήτησαν πέναλτι, υποστηρίζοντας ότι ο τερματοφύλακας της Ελασσόνας ανέτρεψε ποδοσφαιριστή τους.
ΕΛΑΣΣΟΝΑ EXALCO (Χρήστος Γκάτας): Νούσιας, Καρακάνος, Καρατζιόλης (65’ Παγκαρλιώτας), Καζάκης, Θανάσης, Φώλλας, Νάνος (72’ Τσακνάκης), Τσιουτσούμης, Φουσίκας (44’ Τζιόλας), Αναστασιάδης, Πρακατές.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Κώστας Καζάκης): Χατζής, Φούκης, Ζούστης, Σακελλαρίου (71’ Πρεβίζε), Αδάμος, Τάσιος, Τσίτσιας (57’ Ελμάζι), Στατήρας, Βασίλεφ (46’Λιούμης), Μπάτζιος, Μπέλτσιος.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass