ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ:

Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Πανθρακικό

* ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2008 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:50
Πολύ δύσκολο, δυσκολότερο σε σχέση με αυτό της περασμένης Κυριακής, χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο Αλκαζάρ, ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης και δεν έκρυψε την ανησυχία του για τον τρόπο που θα το δούνε οι ποδοσφαιριστές του, καθώς η ομάδα προέρχεται από μια σημαντική επιτυχία κόντρα στην ΑΕΚ.
Ζήτησε λοιπόν σοβαρότητα και τόνισε ότι η ομάδα του πρώτου ημιχρόνου στο Ο.Α.Κ.Α. ήταν κοντά σε αυτή που θέλει και ο ίδιος να βλέπει στα παιχνίδια.
Χαρακτηριστικά, ο προπονητής των «βυσσινί», τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, για δύο λόγους.
Ο πρώτος είναι ότι παρόλο που ο αντίπαλος δεν έχει πολλούς βαθμούς, πρόκειται για μια καλή ομάδα που δεν κλείνεται και στις περισσότερα παιχνίδια δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ.
Για να πω την αλήθεια με φοβίζει η δικιά μου η ομάδα, ως προς τον τρόπο που θα δει το παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα προσπαθώ να πείσω τα παιδιά να αφήσουν το παιχνίδι που πέρασε και να συγκεντρωθούνε σε αυτό.
Προσπαθώ να πείσω τα παιδιά να αφήσουν στην άκρη τον αγώνα με την ΑΕΚ και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα θέλω. Ελπίζω να το δούμε πιο σοβαρά και να κάνουμε αυτό που πρέπει.
Έχουμε μείνει λίγο πίσω, στην επιτυχία της περασμένης Κυριακής και θέλω να δω τους παίκτες μου πιο συγκεντρωμένους στον στόχο στην αυριανή προπόνηση και φυσικά το Σάββατο στο Αλκαζάρ.
Αυτό είναι, άλλωστε, το βασικότερο στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε: Η δική μας συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο. Καταλαβαίνω ότι μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ είναι - ως ένα βαθμό - φυσιολογικό να υπάρχει κλίμα ευφορίας στην ομάδα.
Απλά περίμενα να είμαστε λίγο καλύτερα στον συγκεκριμένο τομέα. Μιλήσαμε σήμερα κι ελπίζω αύριο στην προπόνηση να δείξουμε ένα βελτιωμένο πρόσωπο. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι το Σάββατο. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την ΑΕΚ. Έχουμε μπροστά μας ένα πιο δύσκολο ματς με τον Πανθρακικό".
Στη συνέχεια, ο προπονητής της ΑΕΛ απαντώντας στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ είπε:
-Για το αν σκοπεύει στο προσεχές διάστημα, που περιλαμβάνει γεμάτο πρόγραμμα με τρεις αγώνες μέσα σε μία εβδομάδα, να κάνει συντήρηση δυνάμεων στους ποδοσφαιριστές
«Ο αγώνας με τον Παναιτωλικό είναι νοκ - άουτ και δεν έχεις την πολυτέλεια να ρισκάρεις. Τη δεδομένη στιγμή, όμως, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το Κύπελλο. Αυτό που με νοιάζει είναι το πώς θα πάρουμε το Σάββατο τους τρεις βαθμούς».
-Για τον Πανθρακικό
«Είναι μια καλή ομάδα που δεν κλείνεται πίσω και διαθέτει δύο επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση. Παρόλα αυτά το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Αν σοβαρευτούμε και είμαστε αυτό που πρέπει, θα κερδίσουμε».
-Για το κατά πόσο η εμφάνιση του α’ ημιχρόνου κόντρα στην ΑΕΚ ήταν κοντά σε αυτό που θέλει να βλέπει από την ΑΕΛ
«Ήταν το διάστημα που με ικανοποίησε πιο πολύ από το ξεκίνημα της χρονιάς. Είδα μια ομάδα που καλά στημένη, που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και πώς να το πάρει».
-Για όσα δεν του άρεσαν στο β’ ημίχρονο με την ΑΕΚ
«Δε μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο αντιδράσαμε στην πίεση. Περισσότερο εμείς χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, παρά μας πίεση η ΑΕΚ. Τα λάθη έφεραν νευρικότητα και η νευρικότητα έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας πιέσει. Σε τέτοιες καταστάσεις είναι πολύ σημαντικό να λειτουργείς με καθαρό μυαλό».
-Για την επιθετική παραγωγικότητα του Μαρτσέλο Σαρμιέντο
«Δεν είναι θέμα τύχης. Το να σε ευνοήσει μια κόντρα είναι μέρος του παιχνιδιού. Το σημαντικό είναι την κατάλληλη στιγμή να βρίσκεσαι εκεί που πρέπει. Και στην περίπτωση του Μαρτσέλο δεν είναι μόνο τα γκολ, είναι και οι δύο ασίστ που έβγαλε στο προηγούμενο παιχνίδι. Περιμένω κι από τους άλλους χαφ να σκοράρουν. Είναι ανάγκη να μας δίνουν λύσεις και οι παίκτες που έρχονται από πίσω, γιατί αυτός που δεν φαίνεται είναι πάντα πιο εύκολο να σκοράρει»
-Για τον Μάτσεϊ Ζουράφσκι, που παραμένει χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα
«Σε καμία περίπτωση δεν με ανησυχεί αυτό το γεγονός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Ζουράφσκι και τη δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο. Κινείται σωστά, κρατάει τη μπάλα, δημιουργεί χώρους, παρασύρει αντιπάλους και φαίνονται οι άλλοι. Σημασία έχει το πώς θα βάλουμε γκολ, όχι το ποιος θα το βάλει. Αντίθετα με όσα γράφονται από διάφορους, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Μάτσεϊ. Δεν τον κρίνω μόνο σε σχέση με την επιθετική του παραγωγικότητα. Κρίνω συνολικά την παρουσία του στην ομάδα».
Για τον Ηλία Κυριακίδη, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στην ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ξανά, ενώ ερωτηθείς για την αγωνιστική ετοιμότητα του Νολμπέρτο Σολάνο είπε: «Είναι μια καλή εβδομάδα γι’ αυτόν σύμφωνα με όσα βλέπουμε στις προπονήσεις. Θα δούμε...».
Η πρώτη του Γκουέλα
Παρουσία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Φρανκ Γκουέλα, έγινε η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ στα Δένδρα. Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός έφτασε προχθές το απόγευμα στη Λάρισα και χθες είχε την πρώτη του γνωριμία με τους προπονητές και τους νέους του συμπαίκτες, συμμετέχοντας σε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα – κυρίως στο κομμάτι των ασκήσεων με την μπάλα – ξεκινώντας παράλληλα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης.
Η χθεσινή πρωινή προπόνηση περιελάμβανε στο μεγαλύτερο μέρος της τακτική ενόψει Πανθρακικού. Οι «βυσσινί» θα προπονηθούν για τελευταία φορά πριν από τον αυριανό αγώνα σήμερα το απόγευμα με κλειστές πόρτες και ακολούθως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή.
 
Με 800 φιλάθλους στο Χαριλάου
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην Α.Δ. Θεσσαλονίκης, αποφασίσθηκε όπως δοθούν 800 εισιτήρια στην ΠΑΕ ΑΕΛ, για τον αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής με τον Άρη, στο γήπεδο Χαριλάου.
 
ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΛ (13.00)
Η πιο μεγάλη μέρα...
* ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ
* ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Μια από τις σημαντικότερες ημέρες σε ολόκληρη την ιστορία της ΑΕΛ είναι η σημερινή καθώς στο ξενοδοχείο Imperial (ώρα 13:00, στην αίθουσα «Αχιλλέας»), παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, θα υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης προς χρήση από τη ΓΓΑ, της έκτασης στην οποία θα κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της ομάδας, ένα όνειρο πολλών ετών που γίνεται πραγματικότητα.
Το «παρών» αναμένεται να δώσουν οι πολιτικές και αθλητικές αρχές του τόπου όπως και οι χορηγοί της ομάδας αφού έχουν αποσταλεί ονομαστικές προσκλήσεις. Στην εκδήλωση όμως μπορούν να παραστούν ακόμα και φίλαθλοι των «βυσσινί» καθώς θα έχει ανοιχτό χαρακτήρα και πρόκειται ουσιαστικά για μια γιορτινή ημέρα που αφορά στο καμάρι της πόλης, την αγαπημένη ΑΕΛ.
Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Εξάλλου χθες το βράδυ σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος» πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ. Θέμα ήταν η έγκριση των μελών της του σχεδίου σύμβασης παραχώρησης ακινήτου για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας στη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.».
Πρόεδρος της συνέλευσης αξίζει να αναφέρουμε πως ορίστηκε ο κ. Τάτσης ενώ γραμματέας ο κ. Ζορμπάς. Μάλιστα στο ξεκίνημα της συνέλευσης ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Φασούλας έκανε λόγο για ένα όραμα που γίνεται επιτέλους πραγματικότητα, ενώ σχετικά με την καθυστέρηση ανέφερε πως και η ερασιτεχνική πήρε τα χαρτιά αυτά την Παρασκευή το βράδυ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass