Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (18.00 ΣΠΟΡ +)

Για το… διπλό στο «Σίτι»

* ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»

Δημοσίευση: 02 Νοε 2008 0:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:52
Ίσως να ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της Ολύμπια στο φετινό πρωτάθλημα της Α1. Τα δεδομένα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο καλά. Η λαρισινή ομάδα προέρχεται από μια νίκη και καλή εμφάνιση στο Κύπελλο, που έδωσε αυτόματα και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο προπονητής, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και το φετινό Αιγάλεω δείχνει πως δεν είναι και… αχτύπητο στην έδρα του. Όλα αυτά κάνουν τους φίλους της Ολύμπια (που έχουν μάλιστα και την ευκαιρία να δουν το ματς ζωντάνα- 6 μ.μ., ΣΠΟΡ+) να αισιοδοξούν για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.
Από την άλλη το Αιγάλεω δεν θα έχει στη σύνθεσή του τον Θέμη Κουπίδη, που είναι τραυματίας, ενώ αμφίβολος είναι και ο Σούλης. Το καλό για αυτούς όμως είναι το γεγονός πως θα έχει την καινούρια μεταγραφή που ακούει στο όνομα Γκάμπρανς.
ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ…»
Δηλώσεις για το σημερινό ματς έκανε ο προπονητής της Ολύμπια, Γιώργος Μπαρτζώκας, που στάθηκε ιδιαίτερα στη συγκέντρωση την οποία πρέπει να δείξουν οι παίκτες του. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι ένα ντέρμπι σ΄ ένα γήπεδο με ζεστή ατμόσφαιρα, όπου χρειάζεται συγκέντρωση 40λεπτά για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το Αιγάλεω έχει ένα καινούργιο πλέι μέικερ (Γκάμπρανς) στο ρόστερ του, είναι πολύ καλή ομάδα και θα είναι πιο δυνατή, λόγω και της ιδιορρυθμίας που παρουσιάζει το γήπεδο, το οποίο τους βοηθάει πολύ στην διάρκεια ενός αγώνα. Γι’ αυτό τον λόγο εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά για να πετύχουμε τον στόχο μας».
ΚΙΝΓΚ: «ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ»
Από την πλευρά του ο παίκτης των «πορτοκαλί», Μάικ Κινγκ μιλώντας για το συγκεκριμένο ματς σημείωσε πως η Ολύμπια πρέπει να επιβάλλει το ρυθμό της για να πάρει κάτι καλό. Ο Αμερικανός ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε έναν δυνατό αντίπαλο στην έδρα του, που έχει δείξει ότι είναι ισχυρός όπως και την περσινή χρονιά. Εμείς, είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό που θέλουμε είναι να επιβάλουμε τον ρυθμό μας για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass