Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Βλασόπουλος: Μια υπέροχη στιγμή

* «ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ»

Δημοσίευση: 05 Νοε 2008 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:54
Η 1η Νοεμβρίου 2008 είναι μια ημερομηνία σταθμός για την ποδοσφαιρική καριέρα του νεαρού παίκτη της ΑΕΛ Νίκου Βλασόπουλου που σε ηλικία 20 χρόνων (γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 1988) έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου μεταξύ του Άρη και της ΑΕΛ (0-0) με τα «βυσσινί» χρώματα.
Και αν γλίτωσε το... «μπουγέλο» των συμπαικτών στα αποδυτήρια (όχι όμως και τις ευχές), δεν γλίτωσε από την επιμονή μας να μιλήσει για την εμπειρία που έζησε στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης όταν μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Πάρα. Μας είπε: «Αυτό το λεπτό θα το θυμάμαι για όλη την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Ένιωσα υπέροχα όταν μπήκα στο γήπεδο που είχε μια υπέροχη ατμόσφαιρα και με στόχο να βοηθήσω την ομάδα. Μεγαλύτερη δύναμη πήρα από τους φιλάθλους μας που ήταν πάνω από τον πάγκο μας και στο τέλος πήγα να τους ευχαριστήσω. Αυτό που θέλω είναι να ζήσω και άλλες παρόμοιες στιγμές και γι’ αυτό θα δουλέψω όσο πιο σκληρά γίνεται».
* Περίμενες ότι θα αγωνιστείς;
«Ναι ήμουν έτοιμος μια και ο προπονητής μου είπε να κάνω ζέσταμα από το ημίχρονο του αγώνα και υπολόγιζα ότι ίσως κάποια στιγμή με καλούσε να βοηθήσω την ομάδα όπως και έπραξε. Για μένα δεν μετράει αν ήταν ένα λεπτό αλλά η συμμετοχή στην προσπάθεια της ομάδας να πηγαίνει καλά και να χαίρονται οι οπαδοί μας το ποδόσφαιρο που παίζει. Για μένα η συμμετοχή στον αγώνα του Σαββάτου ήταν ένα σκαλοπάτι παραπάνω στην καριέρα μου και θέλω να ξαναζήσω τέτοιες στιγμές. Ήταν το καλύτερο κίνητρο»
*Ποιες ήταν οι οδηγίες που πήρες από τον προπονητή σου τον Μαρίνο Ουζουνίδη;
«Η οδηγία ήταν να μαρκάρω τον Νέτο γιατί ο Άρης στα τελευταία λεπτά προσπαθούσε να πιέσει από δεξιά».
*Πού οφείλεται το γεγονός ότι η ομάδα παίζει καλύτερα εκτός έδρας απ’ ό,τι εντός;
«Νομίζω ότι εκτός έδρας μας βοηθάει το γεγονός ότι έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και εκμεταλλευόμαστε το γεγονός ότι οι αντίπαλοι δεν κλείνονται στην εστία τους. Στο Αλκαζάρ όλες οι ομάδες έρχονται και παίζουν μαζικά στην άμυνα με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε. Όμως και στο Αλκαζάρ με την Ξάνθη παρότι χάσαμε κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Γενική η ομάδα μας δουλεύει αρκετά στις προπονήσεις και είναι άδικο να μην βγαίνει η προσπάθειά μας και στα παιχνίδια».
*Ακολουθούν τρία δύσκολα παιχνίδια με Εργοτέλη (εκτός) ΠΑΟ (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός). Τι μπορεί να πετύχει η ΑΕΛ σ’ αυτά τα παιχνίδια;
«Είναι μία τριάδα παιχνιδιών που είναι αρκετά δύσκολα αλλά εμείς κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα κάνουμε απολογισμό στο τέλος της σεζόν. Μέχρι τώρα στα δύσκολα τα έχουμε καταφέρει και θεωρώ ότι και σ’ αυτά τα τρία παιχνίδια θα πάρουμε θετικά αποτελέσματα».
*** 
Ο Νίκος Βλασόπουλος είναι γεννημένος στις 30 Μαΐου του 1988 στην Πάτρα, αγωνίζεται ως μέσος και μέχρι το καλοκαίρι του 2008 ανήκε στο δυναμικό της Θύελλας Πατρών, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 69 συμμετοχές και 3 γκολ τις τρεις πρώτες του επαγγελματικές σεζόν. Τώρα μετράει και μία συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΛ.
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Οι παίκτες της ΑΕΛ προπονήθηκαν χθες το πρωί στο προπονητήριο των Δένδρων ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης (πλην των μονίμων τραυματιών Μπένζα και Σερεμέτ) είναι ο Ναΐμ Ααράμπ που προπονείται μόνος του εξαιτίας μια θλάσης που τον ταλαιπωρεί στον οπίσθιο μηριαίο.
Στις προπονήσεις επανήλθε και ο Λοράν Ρομπέρ που επέστρεψε από την Γαλλία.
Όλες οι προπονήσεις αυτή τη βδομάδα θα γίνουν πρωί. Η αποστολή της ΑΕΛ θα πετάξει για Κρήτη το Σάββατο το βράδυ με πτήση από Θεσσαλονίκη.
ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Στη διάθεση των οπαδών της ΑΕΛ θα βρίσκονται πεντακόσια εισιτήρια που θα διατίθενται από εκδοτήριο του Παγκρήτειου σταδίου για όσους Λαρισαίους φιλάθλους ταξιδέψουν στην Κρήτη ή για κάποιους φοιτητές που σπουδάζουν στο Ηράκλειο.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass