ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.

Συνάντηση Ουζουνίδη με Πηλαδάκη

* ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΕΙΟ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2008 2:21 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:54
Θέματα της Α.Ε.Λ. συζήτησαν χθες ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης με τον πρόεδρος της Π.Α.Ε. Κώστα Πηλαδάκη, σε συνάντηση που είχαν στην Αθήνα. Ο προπονητής των «βυσσινί» που ήταν προσκεκλημένος του συνδρομητικού καναλιού για να σχολιάσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βέρντερ Βρέμης (σ.σ. έφερε γούρι στους «πράσινους») και γενικά τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, παρέμεινε στην πρωτεύουσα και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί με τον ηγέτη της λαρισινής ομάδας, που του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία και έγινε αξιολόγηση του έμψυχου υλικού, της ομάδας. Έτσι η πρωινή προπόνηση που έγινε σε δύο γκρουπ, πραγματοποιήθηκε κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Καραγιάννη και Χρήστου Μουρίκη, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτειο Στάδιο της Κρήτης, οι παίκτες φέρονται αποφασισμένοι να κατακτήσουν το... τρίποντο και να συνεχίσουν το αήττητο των εκτός έδρας παιχνιδιών.
Αναμφίβολα, τα παιχνίδι αναμένεται ότι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό του περασμένου Σαββάτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά οι «βυσσινί» στα δύσκολα μπορούν και παίρνουν αποτελέσματα.
Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κρήτη το Σάββατο αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη.
Τα προβλήματα εντοπίζονται στους τραυματίες Μπενζά - συνεχίζει τη θεραπεία -, Ααράμπ-σήμερα θα ξεκαθαρίσει εάν θα παίξει ή όχι την Κυριακή- και Σερεμέτ.
* Η Α.Ε.Λ. σημειώνεται ότι για τις ανάγκες των φιλάθλων της εξασφάλισε 500 εισιτήρια, τα οποία θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Παγκρήτειου και τιμώνται 15 ευρώ το καθένα (σ.σ. είναι στη θύρα 6 του σταδίου). Διευκρινίζεται ότι η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. δεν θα παραλάβει εισιτήρια για να τα διαθέσει στους φιλάθλους.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Ο τεχνικός της Α.Ε.Λ., Μαρίνος Ουζουνίδης, θα παραθέσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου - ενόψει και της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Εργοτέλη – σήμερα και ώρα 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.
Η ΒΙΣΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ
Τον Πολωνό επιθετικό της Α.Ε.Λ. Μάτσεϊ Ζουράφσκι θέλει η Βίσλα Κρακοβίας, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα της πολωνικής εφημερίδας «Fakt». Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει ήδη μιλήσει με τον προπονητή των πρωταθλητών Πολωνίας, Μάτσεϊ Σκόρζα, τον οποίο γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην εθνική ομάδα, όταν ο Σκόρζα ήταν βοηθός προπονητή του Πάβελ Γιάνας. Από τη μεριά του ο Ζουράφσκι, με δηλώσεις του έδειξε ότι εξετάζει αυτή την περίπτωση και χαρακτηριστικά, αναφέρει τα εξής:
«Όταν πήγα στην περσινή φιέστα της Βίσλα για το πρωτάθλημα συγκινήθηκα. Μ' αρέσει να διεκδικώ τίτλους, αυτό μου λείπει εδώ, στη Λάρισα. Τα χρήματα δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα αν τεθεί θέμα επιστροφής μου στη Βίσλα», ανέφερε ο 32χρονος επιθετικός. Σημειώνεται ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2010, όμως μπορεί τον Ιούνιο να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας και να μείνει ελεύθερος, από τη «βασίλισσα» του θεσσαλικού κάμπου.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Εν τω μεταξύ, εισιτήρια ζήτησε και ο Παναθηναϊκός, για το παιχνίδι με την Α.Ε.Λ. στο Αλκαζάρ, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου.
Η Π.Α.Ε. απάντησε ότι υπάρχει στο γήπεδο κερκίδα για τους φιλοξενούμενους, αλλά είναι αρμοδιότητα της Αστυνομίας, για τον αριθμό των φιλάθλων που θα είναι από την αντίπαλη ομάδα.
Στη σύσκεψη της ερχόμενης Τρίτης, θα γίνει γνωστός ο αριθμός των εισιτηρίων που θα δοθούν και υπολογίζεται να είναι από 600 έως 800, το ανώτερο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass