ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΠΠΛ

Έδωσαν κουράγιο στον Θανάση Μανίκα

Δημοσίευση: 18 Νοε 2008 1:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:58
Συγκινητική η ατμόσφαιρα χθες το απόγευμα στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» στον αγώνα αγάπης για τον προπονητή Θανάση Μανίκα που διοργάνωσε ο ΣΠΠΛ σε συνεργασία με τον ΣΠΠ ΑΕΛ, τον ΣΕΠΛ και τον ΣΔΠΛ. Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση δείχνοντας την αγάπη και τη συμπάθειά του σ’ έναν πραγματικό εργάτη του ποδοσφαίρου με μεγάλη προσφορά στο χώρο.
Ο αθλητισμός και δη το ποδόσφαιρο για μία ακόμα φορά έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο περνώντας το μήνυμα της ενότητας, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης αφού χθες η ποδοσφαιρική Λάρισα έδειξε ότι ενωμένη μπορεί να προσφέρει πολλά.«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την αγάπη τους. Αυτούς που μετείχαν στην εκδήλωση αλλά και εκείνους που δεν μπόρεσαν να έρθουν και συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο. Όλοι αυτοί μου έδωσαν κουράγιο αυτές τις ημέρες που το χρειάζομαι» είπε φανερά συγκινημένος ο Θανάσης Μανίκας και συνέχισε:
«Θέλω να ευχαριστήσω το ΣΠΠΛ για την πρωτοβουλία του, τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, τους Ερασιτέχνες Ποδοσφαιριστές του νομού αλλά και του Διαιτητές οι οποίοι επιτελούν πολύ δύσκολο έργο.
Είμαι πολύ συγκινημένος. Αν έρθει εκείνη η ημέρα, θα δώσω χαρά στο μικρό μου αδερφό αλλά θα το παλέψω με τη δύναμη που μου έδωσε όλος αυτός ο κόσμος. Εύχομαι σε όλους υγεία για πάντα και μόνο υγεία» πρόσθεσε ο Θανάσης Μανίκας ο οποίος μέσα στην περιπέτεια υγείας που περνάει τον καιρό αυτό δεν ξέχασε τη μεγάλη του αγάπη που ήταν, είναι και θα είναι η ΑΕΛ.
«Αν θα έγραφα κάποτε βιβλίο θα του έδινα τον τίτλο «Δάκρια και χαμόγελα του ΄79-΄89» και θα αναφέρονταν στα όσα ζήσαμε και περάσαμε εκείνα τα χρόνια με την αγαπημένη μας ΑΕΛ» είπε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΠΠΛ, κ. Σωτήρης Σουλούκος επισήμανε:
«Σε αντίθεση μ’ αυτά που συνέβησαν το Σάββατο στο Αλκαζάρ εμείς δείχνουμε το πραγματικό πρόσωπο του αθλητισμού, το πρόσωπο της αλληλεγγύης, της συμπαράστασης και της ανθρωπιάς.
Δείξαμε ότι ολόκληρη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Λάρισας είναι ενωμένη σαν μία γροθιά, προπονητές, ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι, διαιτητές, παράγοντες κ.α. και δώσαμε στο φίλο μας Θανάση Μανίκα με την παρουσία μας το κουράγιο και του ευχόμαστε από καρδιάς να πάνε όλα καλά.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους που μας εντυπωσίασαν με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και να τονίσω ότι ο ΣΠΠΛ θα παίρνει πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες αχρείαστες να είναι».
Για το Θανάση Μανίκα μίλησε με τη σειρά του και ο πρόεδρος των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, Τάκης Παραφέσας:
«Όλοι εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ συμμετείχαμε στην εκδήλωση για να βοηθήσουμε τον Θανάση Μανίκα έναν ακούραστο εργάτη του ποδοσφαίρου και του ευχόμαστε να πάνε όλα καλά».
Ευχές για γρήγορη ανάρρωση απηύθυνε και ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του ΣΔΠΛ, κ. Νίκος Κατσιάβας:
«Σ’ αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι πάντα ενωμένο. Συμβάλλουμε λοιπόν και ‘μεις ηθικά και υλικά και ευχόμαστε στον Θανάση Μανίκα να ξεπεράσει γρήγορα τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Μιχάλης Παπαγεωργίου τόνισε:
«Ήταν εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου και η συμμετοχή των αθλητών που δείχνει την αγάπη και τη συμπάθεια προς τον Θανάση Μανίκα στον οποίο ευχόμαστε το καλύτερο».
Τέλος ο πρόεδρος του ΣΕΠΛ, κ. Νίκος Ζεϊμπέκης επισήμανε:
«Όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν ο ΣΕΠΛ στηρίζει αμέριστα τέτοιες προσπάθειες. Ευχόμαστε στον Θανάση Μανίκα να πάνε όλα καλά γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σαν προπονητής ανέδειξε πολλά ταλέντα και ότι από τα χέρια του πέρασαν αρκετοί από εμάς».
*Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλην των προαναφερομένων ο αντιδήμαρχος κ. Κυριτσάκας, ο προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κ. Κούργιας, παράγοντες σωματείων, προπονητές, ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι της ΑΕΛ κ.α.
ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ
Η εκδήλωση περιελάμβανε δύο παιχνίδια μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχοι ΑΕΛ-ΣΕΠΛ και ΣΔΠΛ-ΣΠΠΛ στα οποία νικητές αναδείχθηκαν ο ΣΕΠΛ με 1-0 και ο ΣΠΠΛ με 2-0 αντίστοιχα. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα γκολ πέτυχαν στο μεν πρώτο ο Μπακαρτζής και στο δεύτερο οι Μιχαλές και Μπεριτζάς.
Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ: Μιχαήλ, Κολομητρούσης, Ντόσας, Νασιάκος, Παπαντωνίου, Παραφέστας, Βουτυρίτσας, Ζιώγας, Βαλαώρας, Τσακμακίδης Δ., Τσακμακίδης Ι. (Εμμανουήλ, Τσιτσιλής, Μπεριτζάς, Πλίτσης, Λιάπης, Μουρατίδης).
ΣΕΠΛ: Ζεϊμπέκης, Γκούλιος Αλ., Ψαθάς, Γκατζούδης, Παπαρίζος, Γαραζανάκης, Βουτσιλάς, Μπακαρτζής, Δαγκλής, Γίτσας (Παπαρδέλας, Γκούλιος Αχ., Γκατσιούδης).
ΣΔΠΛ: Καραφέριας, Μπατζόλης, Λάκης, Καραμπούλας, Αγγελούλης, Ακρίβος, Φάντης, Σουλιώτης, Χατζηλιόντας, Ρεντόπουλος, Καραβασίλης (Καλαντζής, Σκέτος).
ΣΠΠΛ: Γαλάνης, Ντίστας, Μπάρδας, Κορομηλάς Απ., Κορομηλάς Στ., Μαστοροδήμος, Καμάκας, Μπαγκούιας, Μιχαλές Κυριτσάκας, Κωνσταντίνου (Ζέρβας, Κωνσταντάκος).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass