ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Κλίμα νίκης στην ΑΕΛ ΓΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2008 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:58
Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στη φετινή χρονιά καλείται να δώσει η ΑΕΛ ΓΣ την Κυριακή το απόγευμα. Στο κλειστό της Νεάπολης για την 7η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα (16.30) και το «σύνθημα» δεν είναι άλλο από τη... νίκη. Μια νίκη που θα τη φέρει σε πλεονεκτικότερη θέση από αυτήν της γειτονικής ομάδας που έχει άλλωστε και τον ίδιο στόχο με τους «βυσσινί» αυτόν της παραμονής στην κατηγορία.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή προπονήθηκαν χθες το μεσημέρι (15.00 - 17.00) στο κλειστό της Νεάπολης καθώς αργότερα είχε το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο για το κύπελλο Ελλάδας. Σήμερα θα ακολουθήσει διπλή προπόνηση το πρωί με βάρη και το απόγευμα στο γήπεδο με συστήματα. Ο «Τίγρης» σε κάθε συνάντηση με τους αθλητές του δεν σταματάει να τους επαναλαμβάνει πως θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε κάθε προπόνηση γιατί μόνο έτσι θα έρθει η νίκη.
Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ΑΕΛ ΓΣ καλείται να παίξει με σύνεση και όσον αφορά στις δυνάμεις τις αφού μετά από τρεις ημέρες ακολουθεί και ακόμη ένα σπουδαίο ματς αυτό με την Καβάλα στην Μακεδονική πόλη που είναι εξ αναβολής από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Στα Τρίκαλα τώρα η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Πιο συγκεκριμένα Εϊβερι, Τζιγκάνοβιτς, Μπόγδανος και Παπαχρήστος δεν προπονήθηκαν χθες ενώ στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος και ο Γιώργος Φούντας που πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους. Οι Χαρισμίδης και Λεπενιώτης προπονήθηκαν κανονικά αλλά αποχώρησαν πριν το τέλος της προπόνησης για προληπτικούς λόγους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass