ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο «ΤΙΓΡΗΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000

Αλεξανδρής: Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας

* ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΣΥΝ ΤΟΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΟ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2008 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:58
Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας δίνει την Κυριακή η ΑΕΛ ΓΣ με αντίπαλο τα Τρίκαλα 2000 καθώς με νίκη η λαρισινή ομάδα αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία και αν καταφέρει να κερδίσει και την ερχόμενη Τετάρτη στην Καβάλα τότε πάει γι’ άλλα...
Η λαρισινή ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και χθες ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλώντας μαζί μας, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επιτέλους έχουμε την ομάδα που σχεδιάσαμε το καλοκαίρι συν την προσθήκη του ποιοτικού Κόμματου. Αυτό που λείπει από την ομάδα αυτή είναι μία νίκη για να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική.
Γι’ αυτό λοιπόν θεωρώ το παιχνίδι με τα Τρίκαλα 2000 καθοριστικής σημασίας και πιστεύω ότι αν κερδίσουμε θα πάμε πολύ καλά. Πιστεύω πολύ στη βοήθεια του κόσμου γιατί αν στηρίξει αυτή την ομάδα θα έχει όχι μόνο παρόν αλλά και μέλλον μια και τα περισσότερα παιδιά είναι νέα, φιλόδοξα και έχουμε πολλά να κερδίσουμε.
Θεωρώ αδιανόητο μια ομάδα που αντιπροσωπεύει τη Λάρισα και λέγεται και αυτή ΑΕΛ να μην έχει στήριξη. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους της διοίκησης που πρέπει να έχει αντίκρισμα στην πόλη».
Ο τεχνικός της ομάδας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα μια και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και το πρόβλημα είναι ποιοι θα μείνουν εκτός...Για δεύτερη φορά ο Αλεξανδρής βρίσκεται σε θέση να κάνει επιλογή παικτών. 
Να αναφέρουμε ότι οι αντίπαλοι της ΑΕΛ ΓΣ θα έρθουν με λίγες ελλείψεις καθώς δεν θα αγωνιστούν ο Μπόγδανος, ο Παπαχρήστου (μέχρι πέρυσι αρχηγός της λαρισινής ομάδας) και ίσως δεν αγωνιστεί και ο Ντζιγκάνοβιτς.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ    
Συνέντευξη Τύπου έδωσε χθες ο τεχνικός των Τρικάλων (και πρώην την ΑΕΛ ΓΣ) Γιάννης Χριστόπουλος που μιλώντας για το παιχνίδι και τη λαρισινή ομάδα τόνισε τα εξής: «Υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι με την ομάδα της ΑΕΛ εκτός έδρας, στο οποίο όπως καταλαβαίνεται και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, με την κάθε μία για τους δικούς της λόγους. Θεωρώ ότι η ΑΕΛ είναι μία ομάδα η οποία έχει τη δική της αγωνιστική ταυτότητα παρότι τη δεδομένη χρονική στιγμή παρουσιάζεται πιο ενισχυμένη από ό,τι στην αρχή του πρωταθλήματος μετά και τις προσθήκες τριών παικτών, των Κόμματου, Ζάρρα και Λαμπρόπουλου, οι οποίοι στην αρχή του πρωταθλήματος δεν συμμετείχαν για τους γνωστούς λόγους. Έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δείχνοντας ανταγωνιστική με πολύ μεγάλη διάθεση στην άμυνα και συγκεκριμένες επιθετικές κινήσεις, στηρίζοντας πάρα πολύ στο inside game του Φράνσις καθώς και στην περιφερειακή της λειτουργία με παίκτες όπως ο Αποστολίδης ή ο Μεχία και προσπαθεί να βρει καλάθια, τόσο στον αιφνιδιασμό όσο και σε οργανωμένη επίθεση, χρησιμοποιώντας πολύ καλά το pick n' roll».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass