ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αντίπαλοι Πανελλήνιος και κούραση...

ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2008 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06

Του Σωτ. Κέλλα
Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια αύριο για την ομάδα της ΑΕΛ ΓΣ καθώς αντιμετωπίζει στην Αθήνα τον Πανελλήνιο και το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο αντίπαλός της αλλά και η κόπωση των παικτών της λαρισινής ομάδας από τα δύο παιχνίδια που έδωσε διαδοχικά με Τρίκαλα 2000 και Καβάλα μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών και τα οποία κρίθηκαν στον πόντο.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο ήταν ελλιπής ή για να ακριβολογούμε ανύπαρκτης, αφού η λαρισινή ομάδα δεν πρόλαβε να προετοιμαστεί, μια και χθες επέστρεψε από την Καβάλα και σήμερα αναχωρεί για την Αθήνα.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Βαγγέλη Αλεξανδρή, που μιλώντας στην «Ελευθερία» για τον αυριανό αγώνα, είπε τα εξής: «Το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο έρχεται σε μια δύσκολη εποχή για μας μια και θα είναι το τρίτο παιχνίδι που θα δώσουμε σε μια βδομάδα. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιους ρυθμούς και ειδικά τα νέα παιδιά που έχουμε. Έχουν προηγηθεί δύο δύσκολα παιχνίδια με Τρίκαλα 2000 και Καβάλα που κρίθηκαν στον πόντο. Με όσες δυνάμεις μάς έχουν μείνει θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Μη ξεχνάμε ότι αύριο αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που κάνει εξαιρετική πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο έχει υψηλούς στόχους»    
Το ευχάριστο είναι ότι ο τεχνικός της ομάδας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα καθώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του.
ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
Με επιφύλαξη υπέγραψε το προχθεσινό φύλλο αγώνα Καβάλα -ΑΕΛ ΓΣ 66-65 η λαρισινή ομάδα όχι βέβαια για την ανεκδιήγητη διαιτησία αλλά για το γεγονός ότι δεν αποδέχεται την ορθή διεξαγωγή του.
Αυτό που υποστηρίζουν στη διοίκηση της λαρισινής ομάδας είναι ότι η Καβάλα στην ουσία πήρε "μπόνους" έξτρα χρόνο προετοιμασίας, διαταράσσοντας την ισοπολιτεία και ισονομία των ομάδων. Αυτή ήταν η θέση όταν αναβλήθηκε το ματς (τότε που το πούλμαν είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη και γύρισε πίσω), αυτή είναι και τώρα.
Αν γίνει ένσταση θα ζητηθεί ο μηδενισμός της Καβάλας και θα παιχθεί η συνέχεια του προχθεσινού παιχνιδιού στα...γραφεία του αθλητικού δικαστή και ίσως στο ΑΣΕΑΔ.
Πάντως απορία προκαλεί και το γεγονός γιατί δεν καταθέτει ένσταση καμία ομάδα για τη μη συμμετοχή της Καβάλας στο κύπελλο Ελλάδας που είναι υποχρεωτική και όποια ομάδα δεν κατεβαίνει προβλέπεται αφαίρεση ενός βαθμού.


 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass