ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (17.00)

Για το πρώτο «διπλό» η ΑΕΛ ΓΣ

* ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2008 1:37 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:07
Την πρώτη εκτός έδρας νίκη για τη φετινή χρονιά θέλει να πετύχει σήμερα η ΑΕΛ ΓΣ. Οι «βυσσινί» παίζουν στην Αθήνα με το Αιγάλεω και αν καταφέρουν να κερδίσουν τότε βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για άνετη παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη αν χάσουν «ξαναμπαίνει» δυναμικά το Αιγάλεω στη διεκδίκηση μιας καλύτερης βαθμολογικής θέσης και όλα θα γίνουν πιο δύσκολα. Το θετικό βέβαια για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα αγωνιστικά. Ο «τίγρης» έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός φυσικά από τον Φάνη Παπακώστα που είναι τραυματίας το τελευταίο διάστημα.
ΣΚΛΗΡΗ ΕΔΡΑ
Το γεγονός πως το Αιγάλεω το τελευταίο διάστημα δεν έχει καλές... σχέσεις με τη νίκη δεν φαίνεται να εφησυχάζει του ανθρώπους της λαρισινής ομάδας. Γνωρίζουν πως το «σίτι» είναι μια από τις πιο δυνατές έδρες και πως το ίδιο πάθος για νίκη έχουν και οι γηπεδούχοι. Αν όμως υπάρξει καθαρό μυαλό από την αρχή ως το τέλος τότε το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει.
ΜΑΪΣΤΡΕΝΚΟ: «ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΝΙΚΗΤΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...»
Ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή, Βλαδίμηρος Μαϊστρένκο μίλησε για το σημερινό δύσκολο ματς και είπε τα παρακάτω: «Πρόκειται για έναν αγώνα εξαιρετικά μεγάλης σημασίας και για τις δύο ομάδες, διότι το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου ματς θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ποια ομάδα συγκεντρώνει μεγαλύτερες πιθανότητες για να παραμείνει στην κατηγορία. Ξέρουμε ότι θα συναντήσουμε μια θερμή ατμόσφαιρα και ότι θα είναι δύσκολα για μας, αλλά αν παίξουμε δυνατά και με το πνεύμα του νικητή, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απολύτως».
ΝΙΚΟΥ: «ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ»
Από την πλευρά του ο προπονητής του Αιγάλεω, Θωμάς Νίκου εξήγησε για το παιχνίδι της ομάδας του εναντίον της ΑΕΛ ΓΣ ότι «όσοι είμαστε στην ομάδα έχουμε συνειδητοποιήσει πλήρως την κρισιμότητα του αγώνα. Οι παίκτες μου έδειξαν με τη συμπεριφορά τους στις προπονήσεις ότι θα δώσουν ό,τι έχουν για να φύγουμε νικητές από το γήπεδο. Παρά το γεγονός ότι έπρεπε να λειτουργήσουμε με πίεση χρόνου, λόγω του γεγονότος πως το παιχνίδι με τον Κολοσσό, έγινε μια μέρα αργότερα, εν τούτοις με τη διάθεσή τους τα παιδιά, κάλυψαν το όποιο χαμένο έδαφος. Είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι με τη βοήθεια που προσφέρει πάντα ο κόσμος του Αιγάλεω στην ομάδα, θα νικήσουμε». Όσο για το σημείο που θα κριθεί η αναμέτρηση ο Νίκου προέταξε ότι «η άμυνα μας, πάνω στα ατού των Λαρισαίων και ειδικά στους δύο Αμερικανούς της, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».
Ο Καλλινικίδης (τράβηγμα στον δικέφαλο) και ο ΜακΓκράθ (διάστρεμμα) έβγαλαν κανονικά χθες το πρόγραμμα προετοιμασίας και θα παίξουν κανονικά σήμερα.
* Αξίζει να σημειώσουμε πως ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ ευχαριστούν θερμά το Εμπορικό Κέντρο «Gaea Lifestyle Center» της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας για την ευγενική προσφορά - δώρο επιταγών για τις οικογένειες των αθλητών των τμημάτων υποδομής μπάσκετ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass