ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ

«Χαμόγελα» μόνο για Δωτιέα

*Ο Τύρναβος «αυτοκτόνησε», ενώ ο Οικονόμος άξιζε καλύτερης τύχης

Δημοσίευση: 06 Νοε 2015 8:34

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Νίκη, ισοπαλία και ήττα ήταν ο απολογισμός των τριών ομάδων του νομού  μας, στην 8η εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας(2ος όμιλος).

Ο Δωτιέας πέτυχε πολύ σπουδαία νίκη στη Νεοκαισάρεια επί του Αχιλλέα με σκορ 1-0, δείχνοντας ότι κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία του.

Αντίθετα, ο Τύρναβος 2005 αποδείχθηκε ιδανικός «αυτόχειρας» καθώς προηγήθηκε στο 75΄και έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του, δεχόμενος την ισοφάριση σε 1-1 στο 85΄.

Όσον αφορά στον Οικονόμο Τσαριτσάνης άξιζε καλύτερης τύχης, έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο  όπου ήταν πίσω στο σκορ(0-1) και στο τέλος της αναμέτρησης δέχθηκε δυο γκολ, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά από τον Αιγινιακό 0-3.

Μεθαύριο Κυριακή 8 Νοεμβρίου και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, ο Δωτιέας θα φιλοξενήσει στην Αγιά την πολύ δυνατή Πύδνα Κίτρους, ενώ εκτός έδρας θα αγωνισθούν ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό και ο Τύρναβος 2005 στη Νέα Ιωνία,  με τη Νίκη Βόλου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΕΞΟΥΛΗ

Σε δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Αλεξούλης μετά τον αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, τόνισε τα εξής:

«Τα παιδιά έδειξαν στο παιχνίδι μεγάλο σθένος και ψυχική δύναμη, ήταν ένα δυνατό ματς, όποιος θα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε, ευτυχήσαμε να το βάλουμε εμείς και αυτό έφερε τη νίκη.

Η Νεοκαισάρεια είναι μια καλή ομάδα, απλώς της λείπει η ψυχολογία, είναι ένα κομμάτι που ενδεχομένως  πρέπει να αλλάξει.

Για την ομάδα μου αυτό που έχει γίνει είναι κατακερματισμός αν σκεφτείτε  ότι στα δέκα πρώτα ματς, τα εφτά τα παίζουμε εκτός έδρας αλλά αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα εκτός έδρας όπου έχουμε πιθανότητες, παρά εντός έδρας.

Εύχομαι στη Νεοκαισάρεια καλή συνέχεια και στον προπονητή της.

Είναι πάρα πολύ νωρίς γιατί οι ομάδες πιστεύω ότι μετά τον Α' γύρο θα αρχίσουν να βάζουν κάποιες βάσεις. Μετά την 8η αγωνιστική του Β' γύρου, θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Μέχρι τότε πιστεύω να έχουν υπομονή και να δουλέψουν.

Ξεκινήσαμε το ξαναλέω για ακόμη μια φορά με μπάτζετ 20 με 23 χιλιάδες ευρώ, ήταν από μέρα σε μέρα να τελειώσουμε.

Αρχίσαμε τις προπονήσεις γύρω στις 15 Αυγούστου, τελικά αυτά τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα κράτησαν και ήθελαν να έχουν αυτή την ευχαρίστηση και τη δύναμη να φτιάξουν ομάδα.

Νομίζω  ότι έχουν πετύχει και εγώ προσωπικά είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά και θα τα στηρίζω όσο μπορώ και εύχομαι αυτό το πράγμα που ζούμε, να βγει σε ακόμα καλύτερες μέρες».

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Τους αγώνες της 9ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής που θα διεξαχθούν μεθαύριο Κυριακή 8 Νοεμβρίου, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές(όλα τα ματς αρχίζουν στις 15:00):

*Φαρκαδόνα-Φωκικός: Πανυτσίδης, Ιωαννίδης, Μπαλιάγκας (Κοζάνης), παρ.Αθανάσιος Κλειτσάκης(Φθιώτιδας)

*Αιγινιακός-Πύρασος Νέας Αγχιάλου: Παρχαρίδης, Τσακίρης, Κουβαλάκης (Δράμας), παρ. Δημήτρης Κυριακίδης(Σερρών)

*Νίκη Βόλου-Τύρναβος 2005: Χανίδης, Μιχαηλίδης, Νταβέλας (Μακεδονίας), παρ. Ιωάννης Καλύβας(Φθιώτιδας)

*Πιερικός-Οικονόμος Τσαριτσάνης: Γκουγκούδης, Γκαϊντατζής, Αναστασιάδης (Σερρών),  παρ. Χρήστος Πεντζερετζής(Κιλκίς)

*Αχέρων Καναλακίου-Οπούντιος Μαρτίνου: Σταυρόπουλος, Πίττας, Καραμέρος (Ηλείας), παρ. Νίκος Αθανασίου(Θεσπρωτίας)

*Δωτιέας Αγιάς-Πύδνα Κίτρους: Δραγούσης, Τσαμπαζάκης, Αβραμίδης-Σιδηρόπουλος (Κιλκίς), παρ. Αλέξανδρος Κόκαλης(Τρικάλων)

*Θεσπρωτός-Εθνικός Φιλιππιάδας: Τίκας, Τακόπουλος, Κανιούρας (Καρδίτσας), παρ. Δημήτρης Κωνσταντίνου(Άρτας)

*Ρήγας Φεραίος-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Μηλιάδης, Παπαδόπουλος, Φράγιος (Μακεδονίας), παρ. Στέφανος Καλυβιώτης(Καρδίτσας)

*Ρεπό έχει η Α.Ε. Καραϊσκάκης

ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΟΝ 1ο ΟΜΙΛΟ

Εξάλλου στον 1ο όμιλο και στον αγώνα Θύελλα Φιλώτα Φλώρινας-Καμπανιακός, διαιτητές θα είναι η Μάχη Τσιοφλίκη από τον Σύνδεσμο της Λάρισας, συνεργάτες της θα είναι ο Απόστολος Τσαπράζης και ο Κωνσταντίνος Γκαρέλης από τον ίδιο Σύνδεσμο και παρατηρητής διαιτησίας ο Δρόσος Γεροβασίλης (Πέλλας).

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Ο Σάκης Παπαβασιλείου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Καραϊσκάκης και σε σχετική

ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρονται τα εξής:

«Σε γενόμενη συνάντηση-συζήτηση που έγινε σήμερα 5-11-2015 στα γραφεία της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας μεταξύ των μελών της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου παρόντος και του γενικού αρχηγού της ομάδας, ο προπονητής διαφώνησε με τα όσα ειπώθηκαν και δήλωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα. Η διοίκηση της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ευχαριστεί τον κ. Σάκη Παπαβασιλείου για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass