ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Στον Βόλο αγωνίζονται οι μικτές της ΕΠΣΛ

* Στις 12:00 ο αγώνας των Παίδων και στις 14:00 το ματς των Νέων

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2015 0:28

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με στόχο την καλή εμφάνιση και να κατακτήσουν νικηφόρα αποτελέσματα, οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας αγωνίζονται σήμερα στον Βόλο, με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Τα παιχνίδια στη γειτονική πόλη διεξάγονται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Νέων και Παίδων για τις Εθνικές ομάδες που διοργανώνει η ΕΠΟ και παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Οι Νέοι της Λάρισας θέλουν πάση θυσία νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε να εξακολουθούν να ελπίζουν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, κάτι που θεωρείται δύσκολο μεν, αλλά όχι και ακατόρθωτο.

Από την άλλη πλευρά και οι Παίδες είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη και θέλουν να δείξουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που δημιούργησαν.

Σημειώνεται ότι οι σημερινοί αγώνες με τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας θα γίνουν στο γήπεδο Δημητριάδος Βόλου με ώρα έναρξης 12.00 για τους Παίδες και 14.00 για τους Νέους

Η αναχώρηση των αποστολών για τη γειτονική πόλη θα γίνει από τα γραφεία της Ένωσης (Αδριανού 12) στις 9.30 σήμερα το πρωί.

Οι δύο Ενωσιακοί προπονητές της ΕΠΣΛ κ.κ. Γιώργος Καμάκας και Γιώργος Κεραμάρης, στις αποστολές που συγκροτήθηκαν συμπεριέλαβαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ: Τσιμπόλης, Παπακωνσταντίνου, Σκουλίδης (ΑΕΛ), Αθανασιάδης, Πίσπας (Ακαδημία Πλίτση), Σούμπασης (Αμπελόκηποι), Καφανέλης (Ανθούπολη), Μπουζούκης, Ντόκος, Τσουμάνης, Λοΐζος (Ατρόμητοι/Θύελλα), Χλωρός (Αστραπή Ν. Πολιτείας), Τσαρουχάς, Δραγατσίκης (Νίκη Μιχαήλ), Μαναός (Ακαδημία Ολύμπικ), Πότος (Πελασγιώτιδα), Χριπάτσιος (Προμηθέας), Τζήκας (Αβέρωφ).

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ: Κόκκοβας, Κακάμης (Ακαδημία Πλίτση), Θεοχάρης (Αμπελωνιακός), Ζιάκας, Τόπης, Πινακάς (Ατρόμητοι/Θύελλα), Λιάκος (Ακαδημία Πλίτση),Κατσαρός (Ηρακλής Λάρισας), Δάκτυλας (Αναγέννηση Καλοχωρίου), Μπατζέλας, Παπαδημητρίου (Αστραπή Ν. Πολιτείας), Χαλάτσης (Νικη Μιχαήλ), Κυρίτσης Αθ., Κυρίτσης Ι. (ΠΟΕ), Μπαμπατζιάς (Αμπελόκηποι), Ζαχαράκης (Τοξότης), Αλατάς, Κακαράντζας (Φαλανιακός).

*Τους αγώνες θα διευθύνουν οι κ.Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελος Λαθύρης, Γεώργιος Μπέλλης(Φθιώτιδας).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

(4η αγωνιστική)

ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Λάρισας

ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Καρδίτσας

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

(σε 3 αγώνες)

ΠΑΙΔΕΣ

1. ΕΠΣ Τρικάλων 7-4 6

2. ΕΠΣ Λάρισας 4-4 4

3. ΕΠΣ Θεσσαλίας 5-5 4

4. ΕΠΣ Καρδίτσας 4-7 2

ΝΕΟΙ

1. ΕΠΣ Θεσσαλίας 7-1 9

2. ΕΠΣ Καρδίτσας 3-5 4

3. ΕΠΣ Λάρισας 5-6 3

4. ΕΠΣ Τρικάλων 5-8 1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass