ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Απεργούν αύριο οι εκπαιδευτικοί

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2016 5:44

 

Απεργούν αύριο Πέμπτη, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι της Λάρισας, σύμφωνα με την ανακοινώσεις τόσο της ΕΛΜΕ Λάρισας όσο και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Κων. Κούμας», κατά τις οποίες καλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση, στις 10:30 π.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Η ΕΛΜΕ αναφέρει: «Συμμετέχουμε στη γενική απεργία στις 4 Φεβρουαρίου για: Απόσυρση του αντιασφαλιστικού νόμου. Κοινωνικό ασφαλιστικό σύστημα, με διατήρηση και βελτίωση των συνταξιοδοτικών παροχών του. Λέμε όχι στην άδικη και σε βάρος των εργαζομένων φορολογία, με την άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τη μείωση συντελεστών ΦΠΑ και την καθιέρωση ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος. Κατάργηση παλαιών και νέων μνημονίων, όχι άλλα μνημόνια. Η ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών της κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ, η ακύρωση υλοποίησης του 3ου μνημονίου, απαιτεί οργάνωση, συντονισμό και γενικές κινητοποιήσεις όλων των εργαζομένων».

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ανακοίνωσε: «Στο πλαίσιο της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και της Ε.Γ. του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Λάρισας, για προγραμματισμό των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον Δημόσιο Τομέα ενάντια στην προωθούμενη κατεδάφιση του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και στα νέα σκληρά μέτρα που ετοιμάζονται – για ακόμη μία φορά – να επιβάλουν στον ελληνικό λαό Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ, καλεί επίσης όλους τους συναδέλφους να δώσουν ηχηρό παρών με τη συμμετοχή τους στη γενική απεργία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass