Startup Europe Week στη Λάρισα

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2016 6:10


Για πρώτη φορά στην Ευρώπη διοργανώνεται από τις 01/02/2016 έως 05/02/2016 η Εβδομάδα για τα Ευρωπαϊκά Startups. Στο πλαίσιο αυτό η Λάρισα συμμετέχει στην Εβδομάδα μέσω ανοιχτής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Οι επίσημοι διοργανωτές της εκδήλωσης, η Επιστημονική Ένωση Digital idea και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας με την επίσημη υποστήριξη του ΤΕΙ Θεσσαλίας, του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σας καλούν στην εκδήλωση κατά την οποία θα αναλυθούν θέματα επιχειρηματικότητας και startups του τοπικού οικονομικού οικοσυστήματος.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν μέσω της συμμετοχής τους, επίσης, ο Δήμος Λάρισας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης “Europe Direct” της Περιφέρειας Θεσσαλίας Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής  επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.entre.gr και www.digitalidea.gr ή αποστείλετε mail στο larissa@startupeuropeweek.eu

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass