Ομιλία για τις σχέσεις γονέων –παιδιών στα εκπαιδευτήρια Ράπτου

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2016 19:06

 

 

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στις 6 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων Μ. Ν. Ράπτου (Καρδίτσης 21, είσοδος από οδό Ικαρίας), η φιλόλογος και ψυχολόγος κ. Μαρία Θεοχαρίδου-Ινεπόλογλου θα μιλήσει με θέμα «Παιδιά καιγονείς στη φουρτούνα της εποχής μας». Η είσοδος είναι ελεύθερη σε κάθε

ενδιαφερόμενο. Με το πέρας της ομιλίας θα γίνει η επίδοση της βαθμολογίας των μαθητών του Λυκείου Μ. Ράπτου για το Α΄ τετράμηνο και θα υπάρξει συνεργασία των γονέων όλων των βαθμίδων με τους δασκάλους και τους καθηγητές.

Η Μαρία Θεοχαρίδου-Ινεπολόγλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε φιλολογία και ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως φιλόλογος σε γυμνάσια και λύκεια της πόλης της. Επί τρία χρόνια εργάστηκε στο νυχτερινό σχολείο. Υπηρέτησε ως Διευθύντρια στο 1ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς. Πήρε μέρος σε ευρωπαϊκά προγράμματα πολιτιστικών ανταλλαγών καθηγητών και μαθητών σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ασχολείται με τη συγγραφή και έχει τιμηθεί με δύο διακρίσεις του συλλόγου Ελλήνων Λογοτεχνών στην ποίηση. Είναι εθελόντρια αδερφή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Από τα νεανικά της χρόνια μέχρι σήμερα συμμετέχει ενεργά στο κοινωνικό και πνευματικό έργο της Εκκλησίας και σε μαθητικές και φοιτητικές κατασκηνώσεις του Συλλόγου «Μέγας Βασίλειος». Είναι παντρεμένη με τον μαθηματικό Μιλτιάδη Ινεπολόγλου και έχουν έξι παιδιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass