Σεμινάριο για διαχείριση πένθους στο σχολείο

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2016 19:34

 

Σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση πένθους στο σχολείο» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου,  τις ώρες 10.00 π.μ. έως τις 17.00 μ.μ. στο  «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε θέματα που αφορούν στη στήριξη του μαθητή που θρηνεί, αλλά και της τάξης ή σχολικής κοινότητας που αντιμετωπίζει εμπειρίες θανάτου.

Την επιστημονική ευθύνη του σεμιναρίου έχουν οι κ. Μανατού και  κ.Τσελεπή, ψυχολόγοι της «Μέριμνας»,  Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο (www.merimna.org.gr)
Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση για 120 άτομα. Σε περίπτωση που υπάρξει αυξημένο ενδιαφέρον θα γίνει προσπάθεια να εκπροσωπηθούν ενδιαφερόμενοι από όλα τα σχολεία που θα δηλώσουν, με την υποχρέωση να λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά και για τους υπόλοιπους. Στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν την Ημερίδα ως την ολοκλήρωσή της, θα δοθεί «Πιστοποιητικό Παρακολούθησης» από τη «Μέριμνα».

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται  έως την Τετάρτη 24/2/2016 στον σύνδεσμο: http://goo.gl/forms/KtejCAUwQU

Το σεμινάριο οργανώνουν η διεύθυνση Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Λάρισας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Λάρισας, διά των υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων και της υπεύθυνης Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Λάρισας, τους Σχολικούς Συμβούλους πρωτοβάθμιας Λάρισας, τη Σχ. Σύμβουλο ΠΕ16 Λάρισας, την Εταιρία «Μέριμνα», την Αντιδημαρχία Παιδείας και Νεολαίας Λάρισας και τo Γυμναστικό Σύλλογο «Νίκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass