Ενημέρωση για τη μελισσοκομία

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2016 8:19

 

Παρουσίαση σχετικά με τη μελισσοκομία, οργανώνει για μαθητές των δημοτικών σχολείων του Δήμου Ελασσόνας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κ.Π.Ε. Κισσάβου-Ελασσόνας, σε συνεργασία με την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, το Μελισσοκομικό Κέντρο Θεσσαλίας και το Δήμο Ελασσόνας.

Η επίσκεψη – παρουσίαση έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν στη συνεισφορά της μέλισσας, στην επικονίαση και στο περιβάλλον γενικότερα.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής των μαθητών (περίπου 250, σύμφωνα με τις αιτήσεις των σχολείων) θα γίνει μια παρουσίαση διάρκειας 2-3 ωρών, στις 25 Φεβρουαρίου, ώρες 10:00-14:00, στο Δημοτικό Θέατρο (αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη») δίπλα στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ στην Ελασσόνα, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Την παρουσίαση μπορούν να παρακολουθήσουν και οι γονείς-κηδεμόνες των μαθητών.

Θα συμμετέχει και ο Σύλλογος Μελισσοκόμων Επαρχίας Ελασσόνας, μέλη του οποίου θα προσφέρουν μέλι για γευσιγνωσία και θα φέρουν και μια διάφανη κυψέλη για να μπορεί όποιος θέλει να έχει τη σπάνια ευκαιρία να παρακολουθήσει τη ζωή των μελισσών. Επίσης, το Μελισσοκομικό Κέντρο Θεσσαλίας θα φέρει στολές μελισσοκόμων και διάφορα εξαρτήματα μελισσοκομίας.

Η παρουσίαση γίνεται στο πλαίσιο της πράξης «Δράσεις διά βίου μάθησης για το περιβάλλον και την αειφορία», στις δεκατρείς Περιφέρειες, το οποίο χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass