ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗΣ

Επίσκεψη στο Κ.Ε.Ο.Α.Χ. Ολύμπου

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2016 1:19

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Μια ξεχωριστή επίσκεψη πραγματοποίησε πρόσφατα το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης Ελασσόνας, που μετά από έγκριση του Γ.Ε.Σ. επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα και Χιονοδρομιών, το Κ.Ε.Ο.Α.Χ. Ολύμπου.

Εκεί, ο διοικητής του ΚΕΟΑΧ κ. Νικ. Γκουτζουρέλας ξενάγησε τα μέλη της αποστολής στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου «Ταγματάρχη(ΠΒ) Παπαρόδου Ιωάννη» και απάντησε στις ερωτήσεις των μικρών μαθητών, ενώ τους μοίρασε δώρα.

Χαρακτηριστικά τα όσα επισημαίνει σε σχετική ευχαριστήρια επιστολή η διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης κ. Ευανθία Κεφάλα:

«Η υποδοχή και η φιλοξενία, μας εντυπωσίασε όλους. Είδαμε με τον καλύτερο τρόπο το ανθρωπιστικό πρόσωπο του στρατού μας που παρέχει βοήθεια σε όποιον πολίτη την έχει ανάγκη. Η προβολή σχετικού βίντεο έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στα παιδιά μας, καθώς και η μεταφορά τους με στρατιωτικά οχήματα. Όλη η επίσκεψη προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στους μαθητές μας.

Σας ευχαριστούμε για τη χαρά που δώσατε στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας. Τέτοιες ενέργειες σας τιμούν όλους γιατί «κρύβουν» ιδιαίτερες ευαισθησίες».

Αν μη τι άλλο, η επίσκεψη των μικρών μαθητών του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης στο ΚΕΟΑΧ, στις «Βρυσοπούλες» Ολύμπου, θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη τους. Μία ακόμη πολύτιμη εμπειρία, στο διάβα της εκπαίδευσής τους...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass