ΔΗΜ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΡΟΣ «ΕΚΚΙΝΗΣΗ»:

«Περί ερμηνείας...»

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2016 0:10

 

Στην «Εκκίνηση» εκπαιδευτικών απαντά το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Κ. Κούμας» Λάρισας, κ. Δημ. Παπαποστόλου αναφέροντας: «Οι αιρετοί είναι η «φωνή» του οργανωμένου κλάδου και των συναδέλφων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια και δεν είναι απλά η έκφραση μιας προσωπικής δραστηριότητας σ' ένα χώρο.

Οι δύο αιρετοί - και ειδικά ο αιρετός της Εκκίνησης- δεν έχουν παρά να καλέσουν τους τέσσερις υποψήφιους για τη θέση του Προϊσταμένου των Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Π.Ε. Λάρισας, να αναρτήσουν τα βιογραφικά τους στις προσωπικές ηλεκτρονικές ιστοσελίδες τους, ενώ οι ίδιοι οι αιρετοί να αναρτήσουν το άρθρο 20 του ν .4327/15 «Αποτίμηση κριτηρίων επιλογής προϊσταμένων τμημάτων εκπαιδευτικών θεμάτων, υποδιευθυντών σχολικών μονάδων...».

Αν αποδείξουν ότι ερμήνευσαν σωστά τους νόμους και ακολούθησαν τη διαδικασία που ορίζει ο νόμος, είμαι πρόθυμος να υποβάλω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας και να ζητήσω δημόσια συγγνώμη.

Αν αποδειχτεί το αντίθετο, οι δύο αιρετοί θα υποβάλουν την παραίτησή τους;

Είναι ευκαιρία να δούμε ποια παράταξη υπηρετεί τη διαφάνεια και την αξιοκρατία.

Υ.Γ. Η Εκκίνηση έφτασε στο απαράδεκτο σημείο να εντάξει στην παραταξιακή της ανακοίνωση και να στείλει στα σχολεία σχόλια στήλης εφημερίδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν υπήρχε καν ανακοίνωση της ΔΑΚΕ. Στον βωμό της εξυπηρέτησης των μικροπαραταξιακών τους συμφερόντων, οι συνάδελφοι της Εκκίνησης, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass