ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ

Σύσταση επιτροπής αλληλεγγύης εκπαιδευτικών για τους πρόσφυγες

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2016 5:19

 

Σύσκεψη με σκοπό τη σύσταση επιτροπής αλληλεγγύης εκπαιδευτικών για τους πρόσφυγες, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, στις 8 μ.μ. στα γραφεία της ΕΛΜΕ Λάρισας, όπου καλείται να συμμετάσχει κάθε ενδιαφερόμενος εκπαιδευτικός ανεξάρτητα από βαθμίδα και εργασιακή σχέση.

Όπως ανακοινώθηκε: «Ο πόλεμος που συνεχίζεται αμείωτος στη Συρία και εγκυμονεί κινδύνους γενικότερης ανάφλεξης έχει ενόχους και αίτια.

ΗΠΑ , ΝΑΤΟ ,Ευρωπαϊκή Ένωση ,Ρωσία και Τουρκία από κοινού και σε ανταγωνισμό διεξάγουν έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο με σκοπό τη λεία των κοιτασμάτων σε Συρία και Μέση Ανατολή.

Τα καραβάνια των προσφύγων που ξεκληρίζονται από τις πατρίδες τους είναι τα πρώτα θύματα αυτού του πολέμου και ανάμεσά τους χιλιάδες αθώα νήπια και παιδιά .

Ο λαός μας πρέπει να σταθεί αλληλέγγυος με κάθε μέσο.

Από την καταδίκη του πολέμου και την απαίτηση να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστές το αιματοκύλισμα μέχρι την ενεργητική στήριξη των προσφύγων.

Μαζικά, συλλογικά, οργανωμένα και κυρίως με στάση πολιτική να αφυπνιστούν οι λαοί και να υψώσουν ανάστημα απέναντι στους σφαγείς. Στον αγώνα αυτό οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να σταθούν ως πραγματικοί δάσκαλοι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass