ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μαθητές των Γόννων σε Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Δημοσίευση: 18 Απρ 2016 0:24
Οι βραβευθέντες μαθητές του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Γόννων με τους εκπαιδευτικούς τους Οι βραβευθέντες μαθητές του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Γόννων με τους εκπαιδευτικούς τους

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Συνεχίζονται οι «πρωτιές» και οι επιτυχίες των σχολικών μονάδων του Δήμου Τεμπών. Αυτή τη φορά το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Γόννων συμμετείχε στο 6ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας παρουσιάζοντας πρωτότυπο εκπαιδευτικό βίντεο με θέμα «Ο ρόλος της Ψηφιακής Τεχνολογίας και του Διαδικτύου στη ζωή μου».

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από τον σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής ο οποίος έχει μεγάλη εξειδίκευση και στον τομέα αυτό κ. Δημήτρη Κολοκοτρώνη, το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Λάρισας, σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.).

Οι μαθητές του Ολοημέρου Δημοτικού Σχολείου Γόνων είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο storytelling με υπεύθυνους την καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Αποστολίνα (Λίνα) Σαΐτη και τον δάσκαλο της Στ’ Τάξης κ. Γιώργο Αλεξανδρή με θέμα το πόσο μπορεί να επηρεαστούν οι μαθητές από την ανεξέλεγκτη χρήση της τεχνολογίας και του Διαδικτύου. Στο 6ο Φεστιβάλ συμμετείχαν με παρότρυνση της διευθύντριας κ. Κωνσταντίνας Μπούτου, 43 μαθητές του σχολείου από τις τάξεις Γ’, Δ’, Ε’ και Στ’ συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς κ. Αικατερίνη Πούλιου, κ. Δημήτριο Σιόζιο, κ. Ιωάννα Ντόντου και κ. Ευαγγελία Γκέκα. Οι μικροί μαθητές την ίδια μέρα επισκέφθηκαν και το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass