ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Η «Μαθητοφρένεια» του Τυρνάβου

* Εξέδωσαν το τεύχος Απριλίου της εφημεριδούλας τους

Δημοσίευση: 21 Απρ 2016 5:41

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Το τεύχος Απριλίου της καλαίσθητης εφημερίδας τους κυκλοφόρησαν οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου. Οι μικροί δημοσιογράφοι, εκδίδουν τη «Μαθητοφρένεια» την εφημερίδα του σχολείου με θεματολογία γύρω από τη φύση, τη διατροφή, την επιστήμη, τον πολιτισμό, τον δήμο και τις σχολικές εκδηλώσεις.

Κύριο θέμα της εφημεριδούλας η αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στους μαθητές δημοσιογράφους ο δήμαρχος Τυρνάβου Παν. Σαρχώσης για την προστασία του περιβάλλοντος με τίτλο: «Το όνειρό μου είναι μια ανθρώπινη και πράσινη ενεργειακή πόλη».

Στην εφημερίδα με τα μαθητικά νέα αλλά και ποικίλη ύλη υπάρχουν θέματα που αφορούν τις σχολικές εκδηλώσεις του σχολείου, φωτογραφικό υλικό από την παρέλαση του σχολείου την 25η Μαρτίου. Αναφορά σε ζητήματα που αφορούν την παιδική παχυσαρκία, τη σχολική βία και άλλα.

Συντάκτες –ρεπόρτερ και δημοσιογράφοι είναι οι μαθητές: Αλμπάνη Β.-γκατζιούρα Λ.-Γκουλέτσα Α.-Ζιώγα Ε.-Ζώγκου Χ.-Καραίσκου Μ.-Κίτα Θ.-Λέσι Ρ.-Μπασδέκη Α.-Νότας Α.-Ντάρση Γ.-Νώτας Α.-Παρλαπάνου Β.-Πουρνάρα Θ.-Ρέκα Χ.-Τριανταφύλλου Δ.-Χρίστοβα Β. Την εκδοτική επιμέλεια είχε η δασκάλα Μπαλιάφα Βασιλική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass