Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ

«Θα ανακοινωθούν τα μέλη των Λυκειακών Επιτροπών»

Δημοσίευση: 29 Απρ 2016 0:42



Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, σχετικά με τις ανακοινώσεις της ΕΛΜΕ για την ανανέωση και τη διαφάνεια στη συγκρότηση των Λυκειακών Επιτροπών, για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ανακοινώνει τα κάτωθι:
«1.Ήδη από την 31/3/2016 με το υπ’ αριθμ. 8898 έγγραφο, που απέστειλε στους Διευθυντές των Λυκείων και των Λυκειακών τάξεων ζήτησε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους εκπαιδευτικούς για τη στελέχωση των Λυκειακών Επιτροπών, με σκοπό την ανανέωση στο μέγιστο βαθμό, κυρίως από εκπαιδευτικούς, που δεν είχαν συμμετάσχει ποτέ στο παρελθόν. Παράλληλα ζήτησε από τους Διευθυντές να προτείνουν έμπειρα στελέχη για το ένα μέλος της τριμελούς επιτροπής, τον χειριστή VBI και τον γραμματέα, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή και αδιάβλητη διεξαγωγή των εξετάσεων.
2.Οι αποφάσεις συγκρότησης των επιτροπών θα αναρτηθούν στο δικτυακό τόπο της Δ.Δ.Ε. Λάρισας για ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας των πανελλαδικών εξετάσεων, ώστε να προστατευθεί το κύρος και το αδιάβλητο της διαδικασίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass