ΣΕ ΝΕΑ ΣΤΕΓΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ 10ο ΚΑΙ 48ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Εισακούστηκαν μετά από 16 χρόνια!

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2016 1:26

 

Ήταν δεκαέξι χρόνια πριν, όταν τα 10ο με το 48ο Νηπιαγωγεία Λάρισας, μεταφέρθηκαν προσωρινά, να λειτουργούν σε κοινό χώρο, ενός ισόγειου πολυκατοικίας, στην συνοικία Αγίου Γεωργίου, μέχρι να βρεθεί καταλληλότερη στέγη.

Γονείς και νηπιαγωγοί, διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες του χώρου, που ήταν ακατάλληλες για τη λειτουργία νηπιαγωγείου και κάθε χρόνο ζητούσαν τη μεταστέγασή τους.

Ήταν δύο χρόνια πριν, όταν εξαντλήθηκε η υπομονή τους και οι γονείς «έκλεισαν» την οδό Βόλου, δημιουργώντας ένα ανθρώπινο οδόφραγμα, διαμαρτυρόμενοι, που δεν ανταποκρίθηκε κανένας αρμόδιος φορέας στο αίτημά τους.

Από τότε μέχρι σήμερα, τα νηπιαγωγεία έχουν «εγκαταλείψει» πολλά παιδιά, καθώς οι γονείς τους επέλεγαν να τα εγγράψουν σε άλλα, που πληρούσαν καλύτερες συνθήκες για τα νήπια.

Σήμερα λοιπόν, αυτοί εισακούστηκαν!

Ειδικότερα λίγες μέρες πριν το Πάσχα, φέτος, πραγματοποιήθηκε η μεταστέγαση των δύο νηπιαγωγείων, σε νέο χώρο που δημιούργησε ο Δήμος Λάρισας, στην ίδια συνοικία, ο οποίος βρίσκεται συγκεκριμένα στην οδό Αιδηψού 21 Α, περιοχή Λαχανόκηποι, δίπλα στον 8ο Παιδικό Σταθμό. Μάλιστα από τη φετινή χρονιά, λειτουργεί και ολοήμερο τμήμα στο 48ο Νηπιαγωγείο.

Η νέα στέγη, έχει τρεις αίθουσες, με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Οι εγγραφές νηπίων ξεκινούν από την 1η Ιουνίου και αυτή τη φορά, γονείς νηπίων, που διαμένουν στη συνοικία, δεν θα χρειαστεί να αναζητήσουν άλλα νηπιαγωγεία.

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass