ΣΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πλούσιες σχολικές εκδηλώσεις

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2016 10:25

 

Με πλούσιες εκδηλώσεις γιορτάσθηκε η λήξη της σχολικής χρονιάς στο
6ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, και ειδικότερα: μελισσούλες του Δ’1 τμήματος αναστάτωσαν ευχάριστα το σχολείο με το μιούζικαλ που παρουσίασαν και διασκορπίστηκαν στην αυλή παίζοντας με τους συμμαθητές τους το παραδοσιακό παιχνίδι «περνά περνά η μέλισσα».
Επίσης οι γυμναστές του σχολείου ετοίμασαν διάφορες «δοκιμασίες» για μικρούς και μεγάλους αλλά και επίδειξη παραδοσιακών χορών.
Κατόπιν τα παιδιά που παρακολουθούν το τμήμα Ρομποτικής στα απογευματινά μαθήματα που οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων έκαναν επίδειξη των ρομποτικών τους μηχανημάτων ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.
Μια άλλη μέρα έγινε ο αποχαιρετισμός μαθητών της έκτης τάξης, οι οποίοι εξέπληξαν ευχάριστα επιλέγοντας να παρουσιάσουν με επιτυχία απόσπασμα από το «Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Σαίξπηρ στα αγγλικά!
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου χάρισε στα παιδιά της έκτης τα αναμνηστικά τους δωράκια: βεράκια με το ραντεβού συνάντησης και το cd με τις συνεντεύξεις τους.
Τέλος πραγματοποιήθηκε κλήρωση ποδηλάτων, τα οποία προσφέρθηκαν σε ένα τυχερό μαθητή κάθε τάξης, μια χορηγία μελών του Συλλόγου Γονέων που με αυτόν τον τρόπο επιβράβευσαν τις προσπάθειες των παιδιών. Τα ποδήλατα πρόσφεραν οι: Αργύρης Μπασιανάς, De Tox-Νικόλαος Γαλάνης, Village Garden-Αθανάσιος Μπαξεβάνος, Central Bike-Βασίλειος Καούνας και Γρηγόρης Καψιώχας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass