Λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί ΠΕ70 / ΠΕ60 (ονόματα)

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2016 21:36

Το ΠΥΣΠΕ Λάρισας χαρακτήρισε ονομαστικά τους λειτουργικά υπεράριθμους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ70 Δασκάλων και ΠΕ60 Νηπιαγωγών και προσδιόρισε τα λειτουργικά κενά ΠΕ70 & ΠΕ60 για το διδακτικό έτος 2016-2017, σύμφωνα με τους επισυναπτόμενους πίνακες.

Δείτε ΕΔΩ τον ονομαστικό χαρακτηρισμό των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών ΠΕ70.
Δείτε ΕΔΩ τον ονομαστικό χαρακτηρισμό των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών ΠΕ60.
Δείτε ΕΔΩ τα λειτουργικά κενά του κλάδου ΠΕ70.
Δείτε ΕΔΩ τα λειτουργικά κενά του κλάδου ΠΕ60.
Κατεβάστε ΕΔΩ την αίτηση – δήλωση τοποθέτησης λειτουργικά υπεράριθμού εκπαιδευτικού.


Κατόπιν τούτου και έχοντας υπόψη το Π.Δ 50/1996 όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε από το Π.Δ. 100/1997, διευκρινίζεται ότι η διαδικασία των τοποθετήσεων των λειτουργικών υπεραρίθμων εκπαιδευτικών θα γίνει ως εξής:
α) Οι χαρακτηρισμένοι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα σε κενές λειτουργικές θέσεις σχολείων της ίδιας ομάδας όπου ανήκει το σχολείο στο οποίο κρίθηκαν ως υπεράριθμοι, τοποθετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα, συγκρινόμενοι μόνο μεταξύ τους, με βάση το σύνολο των μονάδων μετάθεσης και τις δηλώσεις προτίμησής τους, σε κενές θέσεις σχολείων της ίδιας ομάδας και όπου αυτό δεν είναι δυνατό σε κενές θέσεις όμορης ομάδας σχολείων της ίδιας περιοχής μετάθεσης.
β) Όσοι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί δεν επιθυμούν ή δεν καταστεί δυνατό να τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα σε κενές λειτουργικές θέσεις σχολείων της ίδιας ομάδας ή όμορης, όπου ανήκει το σχολείο στο οποίο κρίθηκαν ως υπεράριθμοι (λόγω έλλειψης λειτουργικών κενών), θα συγκριθούν και θα τοποθετηθούν με το σύνολο των εκπ/κών που ζητούν απόσπαση εντός του νομού (μοριοδότηση αποσπάσεων).

γ) Λειτουργικά υπεράριθμος εκπαιδευτικός, που θα τοποθετηθεί σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες σε μία σχολική μονάδα, αλλά επιθυμεί να επιστρέψει στο σχολείο της οργανικής του θέσης σε περίπτωση που δημιουργηθεί σ’ αυτό κενό κατά τη διαδικασία των αποσπάσεων, οφείλει να ενημερώσει το ΠΥΣΠΕ Λάρισας με ταυτόχρονη αίτηση με τη δήλωση τοποθέτησής του.


Οι δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων των χαρακτηρισμένων λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών, τόσο όσων επιθυμούν την κατά προτεραιότητα τοποθέτηση, όσο και όσων επιθυμούν να τοποθετηθούν στη διαδικασία των αποσπάσεων, θα υποβάλλονται στο ΠΥΣΠΕ Λάρισας από την Παρασκευή 26-8-2016 έως και την Τρίτη 30-8-2016 και έως 12:00 μ.μ., συμπληρώνοντας και τα αντίστοιχα πεδία της δήλωσης.

Όσοι από τους λειτουργικά υπεράριθμους εκπαιδευτικούς δεν υπέβαλαν θετική δήλωση υπεραριθμίας και δεν έχουν προσκομίσει δικαιολογητικά ή υπάρχουν εκκρεμότητες σ’ αυτά, παρακαλούνται να τα καταθέσουν μαζί με τη δήλωση τοποθέτησής τους, προκειμένου να μοριοδοτηθούν.

Διευκρινίζεται ότι οι εκπαιδευτικοί που χαρακτηρίστηκαν λειτουργικά υπεράριθμοι :
• Είτε κάνουν χρήση της κατά προτεραιότητα τοποθέτησης στην ομάδα τους ή σε όμορη, είτε επιλέξουν να πάνε στη διαδικασία των αποσπάσεων, θεμελιώνουν δικαίωμα μετάθεσης και λαμβάνουν τα μόρια της οργανικής τους θέσης, εφόσον δεν υπολείπονται, διότι πήραν τον χαρακτηρισμό του λειτουργικά υπεράριθμου εκπαιδευτικού.
• Σε περίπτωση όμως που κάνουν χρήση της κατά προτεραιότητα τοποθέτησης στην ομάδα τους ή σε όμορη και στη συνέχεια ζητήσουν απόσπαση σε άλλη σχολική μονάδα, τότε δε θεμελιώνουν δικαίωμα μετάθεσης και δε λαμβάνουν τα μόρια της οργανικής τους θέσης.


Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας τοποθέτησης των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών που επιθυμούν την κατά προτεραιότητα τοποθέτηση, το ΠΥΣΠΕ Λάρισας θα προβεί στον επαναπροσδιορισμό των λειτουργικών κενών ΠΕ70 & ΠΕ60, προκειμένου να ολοκληρωθεί και η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων απόσπασης σε σχολικές μονάδες εντός του ΠΥΣΠΕ Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass