×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/127185

ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Προσφέρει 5 υποτροφίες για σπουδές στα επαγγέλματα υγείας

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2016 7:38
Από τη συνάντηση του κ. Σωκράτη Μητσιάδη, γενικού διευθυντή ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και του κ. Βασίλειου Ζάρκου, διευθυντή ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ Από τη συνάντηση του κ. Σωκράτη Μητσιάδη, γενικού διευθυντή ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και του κ. Βασίλειου Ζάρκου, διευθυντή ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ

Την Πέμπτη 25.08.2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού διευθυντή του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κ. Σωκράτη Μητσιάδη με τον διευθυντή του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Βασίλειο Ζάρκο, όπου και ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών σε προγράμματα σπουδών στον τομέα της υγείας.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι µία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα υγείας στην Ελλάδα και η μεγαλύτερη στην περιφέρεια. Σήμερα, αποτελεί µία σύγχρονη κλινική, ένα πρότυπο ίδρυμα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, εξοπλισμένο µε τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, έχοντας τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών - συνεργατών όλων των ειδικοτήτων.

Η διοίκηση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στα επαγγέλματα υγείας, αποφάσισε να συνεργαστεί με το ΙΕΚ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» (μεταδευτεροβάθμιες σπουδές) καθώς είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα (έτος ίδρυσης 1987), με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην αξιολόγηση από τον ΕΟΠΠΕΠ (90,63) και ο πιο έμπειρος στη Θεσσαλία, με 30 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στον κλάδο. “Είναι ο φορέας με τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία, το πιο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και μπορεί να διασφαλίσει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για την ανάδειξη ικανών στελεχών στον χώρο της υγείας” δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κ. Σωκράτης Μητσιάδης.

Παράλληλα η Διοίκηση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίαςστο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής πολιτικής, αποφάσισε να παρέχει 5 υποτροφίες για σπουδές στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στα επαγγέλματα υγείας (νοσηλευτική, χειρουργική, μαιευτική, διατροφολογία, βοηθός φαρμακείου) για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους θα μπορεί να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, 8ο χλμ. Π.Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2016.Η αξιολόγηση θα γίνει με βάση κοινωνικά κριτήρια, οικογενειακή κατάσταση, ανεργία κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από την υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Κυριακή Νάνου στο τηλ. 2410 -996000.

.

Gallery άρθρου

{gallery}127185{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass