OPEN DAY 2016 του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2016 11:15

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ., το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ θα ανοίξει τις πόρτες του (Παλαιολόγου 19), ενόψει της έναρξης Ακαδημαϊκού έτους 2016 – 2017 για να καλωσορίσει και να παρουσιάσει στο κοινό της Λάρισας τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό του, καθώς και τις συνεργασίες, καινοτομίες - νέες ιδέες, που θα πλαισιώσουν τις 34 ειδικότητες που προσφέρει με την μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Την ημέρα αυτή, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και ομορφιάς από τους έμπειρους εκπαιδευτές αισθητικής, κομμωτικής και ονυχοπλαστικής, να δοκιμάσουν τις δημιουργίες από τους εκπαιδευτές μας και διακεκριμένους Σεφ κυρίους Λευτέρη Κουτσιμανή και Κώστα Βράκα και τον Bartender κ. Κώστα Καραβάνα, να κατασκευάσουν ένα παιχνίδι για κινητό Android με την βοήθεια των εκπαιδευτών της πληροφορικής, καθώς και πολλές πολλές άλλες εκπλήξεις.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ», στα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, με σημαντικές διακρίσεις σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο,  έχει αναπτύξει μια σειρά εργαλείων και μεθοδολογιών έτσι ώστε οι σπουδές να αποτελούν το διαβατήριο στην απασχόληση. Βασικό μέλημα του εκπαιδευτικού μας κέντρου, είναι να  διαπλάσει προσωπικότητες και μέσα από τις παροχές που προσφέρει να δώσει στους σπουδαστές του το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass